Bestelling afgerond!

U ontvangt binnen een uur een orderbevestiging. We houden u via de e-mail op de hoogte van het verloop van de bestelling.

Heeft u over een uur nog geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Goed om te weten:

De reis van jouw bestelling

Als je op een werkdag vóór 16.00 uur een bestelling plaatst, streven wij ernaar om deze dezelfde dag nog bij de fabrikant in te dienen en binnen 15 werkdagen te bezorgen. Houd er rekening mee dat de transporteur mogelijk nog enkele dagen nodig heeft om jouw bestelling te bezorgen. We doen ons uiterste best om deze termijn te halen, maar soms zijn producten niet op voorraad en kan de levering van jouw bestelling enigszins vertraging oplopen. Als je niet thuis bent op de dag van de levering, schuift je levering automatisch een week op. Wil je liever dat je pakket bij de buren wordt afgeleverd? Hang dan een briefje op de deur met instructies voor de bezorger.

Het is belangrijk om te weten dat we helaas geen producten bij afhaalpunten kunnen laten bezorgen en dat het niet mogelijk is om voorkeursdagen voor levering aan te geven. Ook is er momenteel geen optie voor levering in de avond of het weekend.

Onze transportpartners

Jouw bestelling wordt geleverd door een transportdienst die gespecialiseerd is in het vervoer van kwetsbare goederen. Zodra jouw bestelling door de transporteur is aangenomen, ontvang je een dag voor levering een e-mail met een track-and-trace link. Voor onze kleinere onderdelen en bestellingen maken we gebruik van PostNL.

Klaar voor de montage?

We werken momenteel hard samen met onze leveranciers om jouw bestelling binnen 15 werkdagen bij jou voor de deur te krijgen! Tot die tijd, waarom begin je niet alvast met het voorbereiden van de installatie? Dat ga je helemaal zelf doen! Klik hieronder op ‘Montage Instructies’ om de handleiding van jouw bestelde producten te bekijken, en te zien welk gereedschap je mogelijk nodig hebt. We hebben alle vertrouwen in jou! Zet hem op!

Suggesties voor onze website?

We hor(r)en het graag! Stuur een bericht naar onze klantenservice hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.