Meetinstructie voor Splendid raamdecoratie

De beste manier om de Splendid raamdecoratie in te meten is met een passtuk uit de demobox. Deze kunt u hier bestellen.

Controleer of uw glaslatten gelijk aan het kozijn liggen en vlak zijn en er voldoende ruimte is om het staalband te plakken. Is dit niet het geval? Neem dan even contact op met de klantenservice.
Meet de totaal buitenwerkse maat doormiddel van ons passtuk uit de demobox en haal hier 3 mm. speling van af. Controleer de maatvoering op meerdere plaatsen en noteer de kleinste maat (let extra op de hoeken). De ruimte tussen de raamkruk, indien aanwezig, en het glas dient minimaal 20 mm te zijn.

Tip: Gebruik een stuk schilderstape om op af te tekenen

Voor meet- en kleurzekerheid kunt u een demobox bestellen.

Let op! Bij montage moet het staalband op een vlakke ondergrond zonder naden of kieren geplakt worden

Montage van de Splendid raamdecoratie

De Splendid Pliss wordt compleet voorgemonteerd aangeleverd. De glaslatten dienen goed ontvet te worden met het meegeleverde ontvettingsdoekje, waarbij het oppervlak met een schone en stofvrije doek afdrogen waarna de magneetband aangebracht kan worden. Deze goed aandrukken, de lucht moet achter de magneetband weggedrukt worden. Vervolgens kan de Splendid Pliss geplaatst worden.

Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden. De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar. Bij de geheel verduisterende stoffen zijn de koortjes niet zichtbaar.

Vlakke glaslatten

Klik op afbeelding om te vergroten

Rooster

Klik op afbeelding om te vergroten

Glaslatten verdiept FOUT

Klik op afbeelding om te vergroten

Glaslatten verdiept GOED

Klik op afbeelding om te vergroten

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom