Rolhor op maat

Op zoek naar een goede raamhor voor een raam dat naar buiten toe open draait in een houten kozijn? Dan is de rolhor altijd een goede optie. Een rolhor is een zeer gebruiksvriendelijke raamhor die u gemakkelijk opent en sluit. Doordat het gaas door geleiders aan de zijkanten beweegt bij het openen en sluiten, is deze hor te bestempelen als ‘windbestendig’. Het gaas rolt op in een gesloten cassette, waardoor deze raamhor ook geschikt is voor buiten plaatsing.

De allerscherpste prijzen!

Wij bieden de rolhor op maat aan voor de allerscherpste prijzen in de regio. Bovendien berekenen we een vaste prijs per raam; ongeacht het formaat van de rolhor! Uitgezonderd de standaard rolhor.

Meetinstructies van de Rolhorren

Rolhorren op maat gemaakt in Nederland

Een rolhor bestellen is gemakkelijk, u geeft bij het bestellen de maten door en wij maken uw rolhor op maat. Dat doen we overigens in Nederland, waarmee we kiezen voor de hoogste kwaliteit. Het gaas van de rolhor is altijd ‘hard grijs’; er zijn bij dit product geen andere kleuren / typen gaas beschikbaar. De rolhorren zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren.

Inmeten van de rolhor

Om u gegarandeerd de scherpste prijs te kunnen aanbieden, kunt u onze horren zelf inmeten en monteren. Om dit makkelijk te maken, hebben we inmeetinstructies voor u uitgewerkt en treft u bij levering van de rolhorren een duidelijk handleiding voor de montage.

Montage van de rolhor

Deze traditionele raamhor is geschikt voor houten kozijnen en dient te worden bevestigd door het boren en / of schroeven van de cassette en aluminium geleiders. De aluminium geleiders zijn er in twee situaties: in-de-dag (in het kozijn) en op-de-dag (op het kozijn); u kiest dus zelf wat het beste past bij uw kozijn. Indien uw raam is voorzien van een uitzetijzer – welke voor het kozijn steekt bij het openen van het raam – dient deze vervangen te worden door een telescoop uitzetter (deze is niet inbegrepen bij bestelling van een rolhor).

De voorzet plisséhor als goed alternatief

Heeft u een kozijn met naar buiten draaiend raam, maar is de rolhor niet wat u zoekt? Dan is de voorzet plisséhor wellicht het product voor u. Deze kan namelijk in dezelfde situatie worden gebruikt en heeft een zeer stijlvolle uitstraling!

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom