Laagste prijsgarantie van Horrenstunter.nl

Korting? Dat geef je alleen als je reguliere prijs te duur is. Daarom stunten wij op voorhand met de prijs van onze producten. Dat verklapt de naam van de website al. Eventuele extra inkoopvoordelen worden wel toegepast op onze producten. Daardoor zal er incidenteel een artikel extra afgeprijsd zijn in de webshop.

De laagste prijs gegarandeerd, erewoord!

Horrenstunter.nl garandeert dag in, dag uit, 365 dagen per jaar en 24/7 de laagste prijs. Geen lokkertjes en kortingsbonnen hebben we niet. Je mag al onze producten erop controleren. Kijk, zo kun je jouw horren voordelig inkopen, wanneer je maar wilt! En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product voor dezelfde prijs bij je aan.

Heb je toch dezelfde producten tegen een lagere prijs gevonden?

Dan passen wij onze prijs voor je aan! Vul onderstaand formulier in en wij regelen het voor je. Niemand wil namelijk te veel betalen.

Om de prijsaanpassing te kunnen doorvoeren, moet je wel aan te kunnen aantonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder of flyer kenbaar gemaakt worden.

Dit zijn onze voorwaarden:

Onze concurrenten adverteren ook met actieprijzen, kortingen of zelfs met lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een actie hoger uitkomen, passen wij ook onze prijzen aan!

De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun webshop/winkel hebben in Nederland, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt de laagste prijsgarantie niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

Jazeker. Maar ook dan geldt dit alleen voor webshops die hun webwinkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.

Hetzelfde artikel betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen.

Wanneer de prijs van Horrenstunter.nl vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor één dag.

De gewenste kleur is een standaard kleur in het assortiment van Horrenstunter.nl. Op afwijkende RAL-kleuren kan de laagste prijs garantie niet worden toegepast.

Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een laagste prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

Bij Horrenstunter garanderen we altijd de laagste prijs! Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. gratis inzethorren bij een dakkapel of korting op basis van jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij de desbetreffende concurrent voor iedereen tegen dezelfde prijs verkrijgbaar is. Is het artikel niet beschikbaar of niet op voorraad of mocht het een gesloten order betreffen en kan de gecommuniceerde prijs daardoor dus ook niet worden waargemaakt, is de garantie uitgesloten.

Lagere prijs melden

Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 99 in.
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dat kan een offerte zijn of screenshot van de aanbieding. Wij controleren deze voordat we de prijs aanpassen.
Hoe kunnen we je bereiken?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.