Onderdelen voor raamhorren, hordeuren en raamdecoratie

Een inzethor, klemhor, rolhor, Splendid Pliss of Plissé hordeur zijn gebruiksvoorwerpen en dat betekend dat er wel eens onderdelen kapot kunnen gaan.
Gelukkig kan je bij Horrenstunter.nl losse onderdelen bestellen om zo je hor of raamdecoratie weer snel te kunnen gebruiken.

Wij hebben diverse onderdelen voor al onze producten. Of het nu een handgreep, nieuw gaas of binnenwerk van de raamdecoratie betreft, wij leveren het graag!

Niet gevonden wat je zocht?

Staat het onderdeel dat je zoekt er niet tussen? Ons assortiment aan onderdelen is breder dan alleen de getoonde onderdelen. Neem voor een ander onderdeel contact met ons op via klantenservice@horrenstunter.nl.

Los horrengaas bestellen voor inzethorren, klemhorren of vaste hordeur?

Wil je nieuw gaas voor jouw raamhor bestellen? Dat kan je per meter eenvoudig bestellen bij Horrenstunter.nl. Je kan kiezen uit standaard grijs gaas of zwart gaas. De maximale breedte is 1,20 meter en de lengte gaat per strekkende meter. Bestel je 5 meter? Dan krijg je 5 meter horren gaas aan een stuk met een breedte van 1,20 meter.

Pollengaas, petscreen en aluminium gaas verkopen wij niet los. Dit is erg lastig in te rollen en daarom niet aan te raden voor de particulier om zelf te proberen.