Inzethor op maat

De inzethorren van Horrenstunter.nl worden in Nederland op maat voor u gemaakt en kant-en-klaar geleverd. De inzethor bestaat uit een frame waarin het gaas wordt opgespannen en is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft de inzethor alleen uit de verpakking te halen en u kunt deze met één beweging in het kozijn klemmen; schroeven en boren is niet nodig. De inzethor is geschikt voor hout en kunststof draai-kiep ramen.

Selecteer het type raam waarvoor u op zoek bent naar een hor:

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw raamhor(ren) simpel en snel vanaf de bank.

Naar binnen draaiend raam
Draai-kiep raam
buitendraaiend raam
Naar buiten draaiend raam
Dakraam

‘Vaste’ inzethorren en klemhorren

De ‘vaste’ inzethor en klemhor bestaan uit een op maat gemaakt frame waarin het gaas wordt opgespannen. Deze raamhorren zijn bedoeld voor ramen die naar binnen draaien en zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiep ramen. Wanneer een inzethor of klemhor is geplaatst, kan het raam gewoon worden geopend en gesloten. Zowel de inzethor als klemhor is gemakkelijk te plaatsen, zonder dat het nodig is te boren of schroeven in een kozijn.

Het verschil tussen de inzethor en klemhor is dat de klemhor met vier klemmen kan worden bevestigd aan het kozijn. Daarmee is de klemhor een alternatief voor de inzethor als het kozijn te strak sluit; de inzethor is over het algemeen prima bij kunststof kozijnen, maar bij aluminium en houten kozijnen is de klemhor over het algemeen beter.

U zet voortaan uw raam open en houdt de insecten buiten, ideaal! Het raam kan ook met de inzethor moeiteloos open en dicht. U kunt de inzethor het hele jaar lang in het kozijn laten zitten, maar de hor is ook gemakkelijk weer uit het raamkozijn te nemen.

Meetinstructies van de Inzethor

Bestel nu voordelig uw inzethor op maat

Uw inzethor op maat bestelt u gewoon vanuit huis, simpel en snel. Wij zorgen dat uw hor op maat wordt gemaakt en geleverd; we leveren in heel Nederland en België. U hoeft de inzethor alleen zelf in te meten; zo bent u verzekerd van de allerscherpste prijs. Voor het inmeten hebben we instructies opgesteld, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt. Tijdens het bestellen geeft u het formaat van de inzethor in en wij doen de rest!

Inzethor of klemhor?

Het valt u wellicht op dat de inzethor erg veel lijkt op de klemhor; dat klopt! De klemhor is in feite hetzelfde product, alleen wordt deze geleverd met vier klemmen die aan het kozijn kunnen worden bevestigd. Door die klemmen is de klemhor een alternatief bij voornamelijk aluminium en houten kozijnen, wanneer deze kozijnen (te) strak sluiten. Twijfelt u welke raamhor voor u het beste is? Neem dan even contact met ons op.

Inzetplisséhor

Het gemak van de inzethor maar dan met de luxe uitstraling en de mogelijkheid om de hor in een handomdraai open of dicht te doen? Dan kiest u niet de standaard inzethor, maar de inzetplisséhor.

Voor- en nadelen van de inzethor

Voordelen

 • Op maat en kant en klaar geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Top kwaliteit profielen en gaas
 • Weersbestendig
 • Onderhoudsarm
 • Leverbaar met Petscreen
 • Leverbaar met Pollengaas

Voordelen

 • Veel standaard kleuren
 • In een handomdraai te plaatsen
 • Als gemonteerd frame geleverd
 • Geschikt voor kunststof draai-kiepramen
 • Geschikt voor de meeste houten draai-kiepramen
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen

 • Enkel geschikt voor draai-kiepramen
 • Vanaf 1,50 meter hoog word er een tussenligger geplaatst
 • Verstekken kunnen openstaan
 • Niet geschikt voor aluminium draai-kiepramen

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom