Unieke raamdecoratie maar eenvoudige montage

De raamdecoratie van Keje raamdecoratie laat zich eenvoudig monteren. Door de duidelijke montagehandleiding en meegeleverde ontvettingsdoek van 3M is dit in een handomdraai gedaan. Bij de raamdecoratie van Keje wordt standaard staalband en magneetband gemonteerd. U hoeft dus niet te boren of te schroeven.

Eigenschappen

  • Montage zonder boren of schroeven
  • Voorzien van geïntegreerde trekbalken
  • Uniek vergrendelingssysteem
  • Volledig op maat gemaakt
  • In verstek gezaagde hoeken
  • Leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren

Meten

Meet de exacte dagmaat tussen glaslatten (in de breedte en hoogte), tel hier dan 46 mm bij op in zowel de breedte als in de hoogte.
Let op: Wij adviseren de maat te nemen met een passtuk of demobox. In de  breedte en hoogte moet een speling van 3 mm toe gepast worden.
De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 20 mm te zijn. Indien deze ruimte er niet is, dient de totale buitenwerkse maat van het frame opgegeven te worden (bijvoorbeeld bij Gealan kozijnen).

Plaatsen

De raamdecoratie wordt compleet voor-gemonteerd aangeleverd. De glaslatten dienen goed ontvet te worden met het meegeleverde ontvettingsdoekje. Daarna het oppervlak met een schone en stofvrije doek afdrogen waarna de primer en de magneetband aangebracht kan worden. Deze goed aandrukken, de lucht moet achter de magneetband weggedrukt worden. Vervolgens kan het product geplaatst worden.

Levertijd: De levertijd is 20 werkdagen bij standaard RAL-kleuren

Garantie: KeJe geeft 2 jaar garantie op de raamdecoratieproducten

Wilt u liever alles uitbesteden?

Het inmeet- en montage-proces word volledig uit handen genomen. Hierdoor is de prijsstelling anders dan in onze webshop.
Elke inmeet afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Banner naar www.beluraamdecoratie.nl

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom