Klemhor op maat

De klemhor is de ideale toepassing voor kunststof, houten en aluminium draai kiepramen. Onze klemhorren worden gemaakt van aluminium worden in verstek gezaagd en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren. De klemhor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de klemhor gebeurt van binnenuit en zonder extra benodigd gereedschap. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen.

Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben standaard 2 jaar garantie en toch zijn wij echt de goedkoopste van de Benelux! Wij leveren binnen 15 werkdagen en rekenen boven de 250 euro geen verzendkosten. Meer informatie over inmeten? Kijk bij ‘meet instructies’ of stuur een foto van uw raam naar klantenservice@horrenstunter.nl. Wij helpen je graag.

Bestel nu voordelig uw klemhor op maat

Uw klemhor op maat bestelt u gewoon vanuit huis, simpel en snel. Wij zorgen dat uw hor op maat wordt gemaakt en geleverd; we leveren in heel Nederland en België. U hoeft de klemhor alleen zelf in te meten; zo bent u verzekerd van de allerscherpste prijs. Voor het inmeten hebben we instructies opgesteld, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt. Tijdens het bestellen geeft u het formaat van de klemhor in en wij doen de rest!

Plaats van de klemhor

Bij een aluminium kozijn word de klemhor op het kozijn geplaatst. U hoeft alleen de openingsmaten van het raam op te geven en wij zorgen er voor dat deze goed op het raam komt. Wij gaan uit van een standaard vlak aluminium kozijn. Heeft u een ander type kozijn vermeld dit dan bij uw bestelling.
Bij een houten of kunststof raam word de klemhor in de raamopening geplaatst voor de aluminium dorpel. Op de pagina meetinstructies kan je zien hoe de klemhor in te meten.

Inzethor of klemhor?

Het valt u wellicht op dat de klemhor erg veel lijkt op de inzethor; dat klopt! De klemhor is in feite hetzelfde product, alleen wordt deze geleverd met vier klemmen die aan het kozijn kunnen worden bevestigd. Door die klemmen is de klemhor een alternatief bij voornamelijk aluminium en houten kozijnen, wanneer deze kozijnen (te) strak sluiten. Twijfelt u welke raamhor voor u het beste is? Neem dan even contact met ons op.

Inzetplisséhor

Het gemak van de klemhor maar dan met de luxe uitstraling en de mogelijkheid om de hor in een handomdraai open of dicht te doen? Dan kiest u niet de standaard klemhor, maar de inzetplisséhor.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom