Hordeuren op maat

Op zoek naar een hordeur op maat? Horrenstunter.nl is de specialist voor al uw hordeuren. Onze hordeuren zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd laag geprijsd. Bestel vandaag nog uw hordeur gemakkelijk online en voorkom dat u langer last hebt van muggen en vliegen in huis.

Bestel de hordeur die bij uw kozijn past

Als u een hordeur kiest, is belangrijk dat deze goed past bij uw kozijn. Kies onderstaand de situatie waarvoor u op zoek bent naar een hordeur en u ziet welke producten daarbij aansluiten:

Draaideur (naar binnen of buiten)
Schuifpui
Dubbele openslaande deuren

De beste hordeuren voor een lage prijs

Hordeuren van Horrenstunter.nl zijn bijzonder populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Onze horren worden gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.

Plisséhordeur (enkel of dubbel)

De plissé hordeuren, oftewel traditionele hordeuren, behoren tot de populairste horren uit ons assortiment. En dat is logisch, want de plissé hordeur is een uiterst effectieve hordeur die op kunststof-, houten- en aluminium kozijnen kan worden geïnstalleerd. U opent en sluit de hordeur heel gemakkelijk bij het naar binnen- en buiten gaan terwijl u de insecten buiten houdt.

De ‘enkele’ plisséhordeur is ideaal voor een kozijn met een draaideur (naar binnen of buiten) en bij een schuifpui, terwijl de dubbele plisséhordeur perfect is als u dubbele openslaande deuren heeft. Bij de dubbele plisséhordeur zit de sluiting in het midden.

Vaste hordeur

De vaste scharnierende hordeur is een effectieve, robuuste hordeur die in aluminium is uitgevoerd en alle ongewenste insecten buiten houdt. De vaste hordeur kan worden gebruikt bij een ‘normale’ draaideur, ongeacht of deze naar binnen of naar buiten opent. Wij maken de hordeur volledig op maat, zodat deze gemakkelijk kan worden gemonteerd op ieder type kozijn (hout, aluminium, kunststof). Deze hordeur is leverbaar in diverse RAL-kleuren, met verschillende soorten gaas en met diverse extra opties.

plisse hordeur op maat wit in op de dag set

Splendid plisséhordeur

De stille Splendid plisséhordeur is een zeer effectieve hor die kan worden gebruikt bij een ‘normale’ draaideur (zowel naar binnen als buiten draaiend), openslaande deuren en bij een schuifpui. Het horgaas vouwt op in een gesloten casette die – door de subtiele omvang – vaak uit het zicht kan worden geplaatst (achter de gordijnen bijvoorbeeld). Bovendien kunt u zelf de kleur van het frame en de casette kiezen, zodat dit goed aansluit bij uw kozijnen en interieur. Deze hor kan met een ‘Op de dag set’ op het kozijn geplaatst worden. Door het unieke touwsysteem is deze hor nagenoeg geruisloos.

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom

Deurhorren op maat bestellen

Onze deurhorren worden op basis van uw bestelling op maat gemaakt in Nederland en compleet geleverd. Al onze deurhorren zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium frames en ook het gaas is van dusdanig hoge kwaliteit dat u er jaren plezier van zult hebben.

Zelf inmeten en monteren

Met behulp van onze meetinstructies kunt u de hordeur zelf eenvoudig inmeten en bij het bestellen geeft u de maten door. Ook kunt u de hor na ontvangst zelf gemakkelijk monteren; uiteraard worden instructies hiervoor met het product meegeleverd.

Kies uw RAL-kleur, type gaas en overige opties

Bij de meeste deurhorren kunt u zelf de gewenste RAL-kleur kiezen voor het frame van de hor, maar bijvoorbeeld ook het type gaas. Naast deze opties zijn er per product diverse opties beschikbaar; kijk op de pagina’s van de afzonderlijke producten voor alle opties en informatie.

Meer informatie over onze deurhorren?

Wenst u meer informatie over onze deurhorren? Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag via chat, per e-mail of telefonisch.