Hordeur op maat

Op zoek naar een hordeur op maat? Horrenstunter.nl is de specialist voor al uw hordeuren. Onze hordeuren zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd laag geprijsd. Bestel vandaag nog uw hordeur gemakkelijk online en voorkom dat u langer last hebt van muggen en vliegen in huis.

Welk type kozijn heeft u?

Het type hordeur op maat dat je zoekt hangt af van het type deur. We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Klik hieronder op het type deur waarvoor je een hor op maat nodig hebt en je komt op het juiste product uit:

De beste hordeuren voor een lage prijs

Hordeuren van Horrenstunter.nl zijn bijzonder populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Onze horren worden gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.

Hordeur op maat

Plisséhordeur (enkel of dubbel)

De plissé hordeuren, oftewel traditionele hordeuren, behoren tot de populairste horren uit ons assortiment. En dat is logisch, want de plissé hordeur is een uiterst effectieve hordeur die op kunststof-, houten- en aluminium kozijnen kan worden geïnstalleerd. U opent en sluit de hordeur heel gemakkelijk bij het naar binnen- en buiten gaan terwijl u de insecten buiten houdt.

De ‘enkele’ plisséhordeur is ideaal voor een kozijn met een draaideur (naar binnen of buiten) en bij een schuifpui, terwijl de dubbele plisséhordeur perfect is als u dubbele openslaande deuren heeft. Bij de dubbele plisséhordeur zit de sluiting in het midden.

Vaste hordeur

De vaste scharnierende hordeur is een effectieve, robuuste hordeur die in aluminium is uitgevoerd en alle ongewenste insecten buiten houdt. De vaste hordeur kan worden gebruikt bij een ‘normale’ draaideur, ongeacht of deze naar binnen of naar buiten opent. Wij maken de hordeur volledig op maat, zodat deze gemakkelijk kan worden gemonteerd op ieder type kozijn (hout, aluminium, kunststof). Deze hordeur is leverbaar in diverse RAL-kleuren, met verschillende soorten gaas en met diverse extra opties.

plisse hordeur op maat wit in op de dag set

Splendid plisséhordeur

De stille Splendid plisséhordeur is een zeer effectieve hor die kan worden gebruikt bij een ‘normale’ draaideur (zowel naar binnen als buiten draaiend), openslaande deuren en bij een schuifpui. Het horgaas vouwt op in een gesloten casette die – door de subtiele omvang – vaak uit het zicht kan worden geplaatst (achter de gordijnen bijvoorbeeld). Bovendien kunt u zelf de kleur van het frame en de casette kiezen, zodat dit goed aansluit bij uw kozijnen en interieur. Deze hor kan met een ‘Op de dag set’ op het kozijn geplaatst worden. Door het unieke touwsysteem is deze hor nagenoeg geruisloos.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Uitgelichte producten

🌟 Ontdek Wat Onze Klanten Zeggen! 🌟

Bij Horrenstunter.nl streven we naar de beste kwaliteit en service. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven! Lees wat onze klanten over ons zeggen op Trustpilot. Uw mening is goud waard en helpt ons om onze service steeds te verbeteren.

👉 Lees Onze Beoordelingen 👈

Deurhorren op maat bestellen

Onze deurhorren worden op basis van uw bestelling op maat gemaakt in Nederland en compleet geleverd. Al onze deurhorren zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium frames en ook het gaas is van dusdanig hoge kwaliteit dat u er jaren plezier van zult hebben.

Zelf inmeten en monteren

Met behulp van onze meetinstructies kunt u de hordeur zelf eenvoudig inmeten en bij het bestellen geeft u de maten door. Ook kunt u de hor na ontvangst zelf gemakkelijk monteren; uiteraard worden instructies hiervoor met het product meegeleverd.

Kies uw RAL-kleur, type gaas en overige opties

Bij de meeste deurhorren kunt u zelf de gewenste RAL-kleur kiezen voor het frame van de hor, maar bijvoorbeeld ook het type gaas. Naast deze opties zijn er per product diverse opties beschikbaar; kijk op de pagina’s van de afzonderlijke producten voor alle opties en informatie.

Meer informatie over onze deurhorren?

Wenst u meer informatie over onze deurhorren? Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag via chat, per e-mail of telefonisch.

Wat zijn hordeuren?

Een hordeur is een systeem met gaas wat insecten en andere ongewenste gasten buiten de deur houd. Hordeuren komen in verschillende variaties en zijn ook in verschillende situaties toe te passen.

Bij het kiezen van een hordeur voor uw situatie is het handig om rekening te houden met het volgende:

  • Doel van het product
  • Gebruiksgemak
  • Type gaas
  • Kleuren van het gaas
  • Beschikbare standaard RAL-kleuren

Waarom is een goede hordeur belangrijk?

Een goede hordeur zorgt er voor dat muggen, vliegen en insecten buiten blijven. Niets zo vervelend dan deze ongenode gasten binnen wanneer u zelf een hordeur op maat heeft gemaakt. Vaak zitten er bloed zweet en tranen in. Dan kan het erg vervelend zijn om later tot de conclusie te komen dat er een fout is gemaakt bij het inkorten. Horrenstunter.nl verkoopt daarom maatwerk producten.

Bij een maatwerk hordeur bent u er zeker van dat:

  • Het gaas goed aansluit bij de profielen en geleiders
  • De profielen op uw maat worden gemaakt en afgekort
  • De montage van het product op vakkundige wijze word gedaan
  • Hoge kwaliteit onderdelen worden gebruikt
  • Alleen het beste gaas gebruikt word in onze hordeuren