Keje Lamella

De Lamella van Keje zijn shutters speciaal voor draaikiepramen. Deze shutters worden in Nederland op maat voor u gemaakt en kant-en-klaar thuis geleverd. De Lamella bestaat uit een aluminium frame waarin de horizontale lamellen worden gemonteerd en is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft deze unieke shutters alleen uit de verpakking te halen en u kunt deze eenvoudig op de glaslatten van het kozijn plakken; schroeven en boren is niet nodig. De Lamella shutters zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen maar ze zijn uiteraard ook geschikt voor ramen met kozijnen in hout en aluminium en zijn bovendien ideaal voor draai-kiep ramen.

Waar bij andere shutters vaak de raamstift moet worden aangepast is dat bij de Lamella niet nodig doordat je ze op de glaslatten monteert.

Shutters draai-kiepraam | Keje Lamella

De Lamella is een uniek nieuw systeem speciaal ontwikkelt voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke geïntegreerd zit in de lamel. Er is dus geen tilstok in het midden van het raam. Hierdoor kan je gemakkelijk naar buiten kijken. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in diverse standaard RAL-kleuren. De Lamella zit compleet verwerkt in een aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn. De handgreep wordt meegeleverd in dezelfde kleur als de lamel. Wanneer de 40 mm lamel wordt besteld zal het frame ook dieper worden en daardoor verder naar buiten uitsteken.

Het frame is leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren RAL9016 – RAL9010 – RAL9001 en RAL7016. Een afwijkende kleur voor het frame is mogelijk, voor de lamellen niet.
Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd, zal dit voor een nagenoeg vlak geheel zorgen. Hierdoor kan het product altijd blijven zitten wanneer het raam in kiepstand wordt gezet. Daarnaast kan het product eenvoudig van het kozijn worden gedemonteerd indien nodig.

Bestel nu voordelig uw shutters voor uw kunststof kozijn op maat

De Lamella bestelt u gewoon vanuit huis, simpel en snel. Wij zorgen dat de shutter op maat wordt gemaakt en aan huis wordt geleverd; we leveren in heel Nederland. U hoeft de Lamella alleen zelf in te meten; zo bent u verzekerd van de aller scherpste prijs. Voor het inmeten hebben we instructies opgesteld, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt. Tijdens het bestellen voert u het formaat van de Lamella in en wij doen de rest!

Shutters voor openslaande deuren

Shutters worden vaak voor de woonkamer besteld. Of je nu shutters voor openslaande deuren of shutters voor draai kiep ramen wilt bestellen. Voor elk type raam is er een passende oplossing. Dit komt omdat de lamellen in een speciaal profiel worden geplaatst en je deze op je glaslatten monteert. Er hoeven geen vouwrailsystemen of vouw/schuifrails te worden gemonteerd.

Montage op deur?

Dan is het noodzakelijk dat u deze extra fixeert. Dat kan middels een schroef welke u zelf dient aan te brengen.

Shutters voor de slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar je een groot en belangrijk deel van je leven doorbrengt. Het is dan ook belangrijk dat de slaapkamer een plek is waar je goed tot rust kan komen. Shutters in de slaapkamer zie je steeds vaker. De shutters van Keje zitten in een gesloten frame, waardoor er een betere lichtdichtheid is.
De shutters van Keje verduisteren de slaapkamer goed, maar zijn nooit geheel verduisterend. Er kunnen in de gesloten stand altijd lichtkiertjes ontstaan.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom