Voorzet Plisséhor

De voorzet plisséhor voor ramen is de ideale toepassing voor zowel naar binnen draaiende ramen als naar buiten draaiende ramen. Onze plissé horren voor ramen worden gemaakt van aluminium worden in verstek gezaagd en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren. De plissé hor voor ramen is zeer eenvoudig te plaatsen. Voor naar binnen draaiende ramen hebben we de inzet plisséhor en voor naar buiten draaiende ramen hebben we deze voorzet versie. Het plaatsen van de voorzetplisséhor gebeurt van binnenuit en zonder extra benodigd gereedschap. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen. Als uw raam een zogenaamd uitzetijzer heeft moet deze in de meeste gevallen vervangen worden voor een telescoop uitzetijzer welke niet uitsteekt wanneer het raam geopend is.

Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben standaard 2 jaar garantie en toch zijn wij echt de goedkoopste van de Benelux! Wij leveren binnen 20 werkdagen. Meer informatie over inmeten? Kijk bij de ‘meet instructies’ zo is het inmeten kinderspel.

Goedkope plissé hor voor ramen op maat

Bent u op zoek naar een goedkope plissé hor voor uw ramen op maat? Dan bent u bij Horrenstunter.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van goedkope plissé hor voor ramen voor draai kiepramen en naar buiten draaiende ramen. De meeste mensen hebben hun ramen vrijwel de hele dag door op de kiepstand staan, zodat het huis lekker door kan luchten. Het is dan wel erg vervelend als er daardoor muggen, vliegen en insecten naar binnen komen. Daar is gelukkig een simpele oplossing; bestel een plissé hor voor al ramen bij Horrenstunter.nl.

Plissé horren voor ramen voor draai-kiep-ramen en naar buiten draaiende ramen

De beste plisséhorren voor alle soorten ramen vindt u voordelig bij Horrenstunter.nl. U kunt natuurlijk ook een doe-het-zelf pakket bij de bouwmarkt kopen, maar u het is een heel gedoe en qua prijs scheelt het niet veel. Uitstekende kwaliteit plisséhorren met twee jaar garantie voor de laagste prijs, dat kan alleen bij horrenstunter.nl! Heeft u nog geen plisséhorren in uw ramen? Bekijk dan eerst eens onze oplossingen. Allereerst meet u de exacte opening van de dagmaat in de hoogte en breedte. Hoe het opmeten van de dagmaat van uw kozijnen precies in zijn werk gaat, dat vindt u in onze meetinstructies. Komt u er niet uit? Stuur dan een foto van uw raam naar hulp[AT]horrenstunter.nl en wij helpen u graag verder. Zo wordt het inmeten van uw horren wel heel eenvoudig!

Bestel nu voordelig uw voorzet plisséhor op maat

Uw voorzet plisséhor op maat bestelt u gewoon vanuit huis, simpel en snel. Wij zorgen dat uw hor op maat wordt gemaakt en geleverd; we leveren in heel Nederland en België. U hoeft de voorzet plisséhor alleen zelf in te meten; zo bent u verzekerd van de allerscherpste prijs. Voor het inmeten hebben we instructies opgesteld, zodat u dit gemakkelijk zelf kunt. Tijdens het bestellen geeft u het formaat van de voorzet plisséhor in en wij doen de rest!

Voorzet plisséhor of inzet plisséhor?

Het valt u wellicht op dat de voorzet plisséhor erg veel lijkt op de inzet plisséhor; dat klopt! De inzet plisséhor is in feite hetzelfde product, alleen wordt deze geleverd met vier ‘lippen’ die achter het kozijn haken en worden bevestigd. Door die lippen is de inzet plisséhor een alternatief bij voornamelijk naar buiten draaiende ramen. Twijfelt u welke raamhor voor u het beste is? Neem dan even contact met ons op.

Rolhor

Het gemak van de voorzet plisséhor maar dan voordeliger? Dan kiest u niet de standaard voorzetplissehor, maar de rolhor.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom