Raamhor op maat

Voor de beste raamhor op maat bent u bij Horrenstunter.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist voor al uw raamhorren en bieden de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Al onze raamhorren worden voor u in Nederland op maat gemaakt en compleet geleverd. We leveren onze raamhorren in heel Nederland en België.

Selecteer het type raam voor de juiste hor:

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw raamhor(ren) simpel en snel vanaf de bank. Bestel uw raamhor op maat voor de laagste prijs.

Goedkope horren voor alle ramen

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Onze raamhorren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en geschikt voor ieder raam.

Raamhorren worden over het algemeen slechts dagelijks enkele malen gebruikt. Iedere raamhor is gemaakt van aluminium wat ook nog eens goed te recyclen is. Met hoogwaardige stalen en UV bestendige kunststof onderdelen hebben alle horren van Horrenstunter.nl een lange levensduur. Het horrengaas voor het raam is in drie uitvoeringen te bestellen. Montage van uw raamhor op maat is mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jouw situatie de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw type kozijn en raam. Gelukkig helpen wij je graag met het maken van een keuze mocht je er niet uitkomen!

Een écht goede raamhor op maat

Horrenstunter.nl raamhorren worden met hoogwaardige materialen gemaakt welke uitstekend hergebruikt kunnen worden en dat is goed voor het milieu. Montage van een hor voor een raam is per situatie verschillend, soms op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw type kozijn en/of raam. Maak daarom hierboven middels onze configurator eenvoudig je keuze voor het type raam dat je hebt.

Daarnaast hebben we verschillende soorten horren voor een raam:

Type horDraai-kiep-raamNaar buiten draaiend raamNaar binnen draaiend raamDakraamSchuifraam
RolhorJa, buiten montageJa, binnen montageJa, buiten montageJa, binnen montageNee
InzethorJaNeeSomsNeeNee
KlemhorJaNeeNeeNeeNee
VoorzethorNeeJa, binnen montageNeeJaJa
Inzet PlisséhorJaNeeSomsNeeNee
Voorzet PlisséhorNeeJa, binnen montageNeeJaJa
SupplenteNeeJa, binnen montageNeeJaJa

‘Vaste’ inzethorren en klemhorren

De ‘vaste’ inzethor en klemhor bestaan uit een op maat gemaakt frame waarin het gaas wordt opgespannen. Deze raamhorren zijn bedoeld voor ramen die naar binnen draaien en zijn bij uitstek geschikt voor draai-kiep ramen. Wanneer een inzethor of klemhor is geplaatst, kan het raam gewoon worden geopend en gesloten. Zowel de inzethor als klemhor is gemakkelijk te plaatsen, zonder dat het nodig is te boren of schroeven in een kozijn.

Het verschil tussen de inzethor en klemhor is dat de klemhor met vier klemmen kan worden bevestigd aan het kozijn. Daarmee is de klemhor een alternatief voor de inzethor als het kozijn te strak sluit; de inzethor is over het algemeen prima bij kunststof kozijnen, maar bij aluminium en houten kozijnen is de klemhor over het algemeen beter.

Inzetplisséhor

De inzetplisséhor is ideaal in het dagelijks gebruik en geschikt voor alle naar binnen draaiende ramen – en zeker ook voor draaikiepramen – met kozijnen in hout en kunststof. Het raam kan met deze raamhor moeiteloos open en dicht en de hor is zeer gebruiksvriendelijk. De inzetplisséhor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. De hor is in een handomdraai uit te nemen.

Rolhor

De rolhor is een traditionele raamhor, waarbij het gaas oprolt in een gesloten cassette. De rolhor is uitermate geschikt voor een houten raam, waarbij het draai gedeelte naar buiten toe open gaat. De geleiders zijn van aluminium en verkrijgbaar in twee situaties, namelijk in-de-dag (in het kozijn) en op-de-dag (op het kozijn). Het gaas zit opgesloten in de geleiders, waardoor deze hor als windbestendig kan worden bestempeld en ook zeer geschikt is voor een buiten plaatsing. U kunt de rolhor gemakkelijk naar boven en benden bewegen wanneer u het raam opent of sluit.

De Rolhor windvast is een luxe versie, de budget variant is de Rolhor standaard.

Voorzet plisséhor

De voorzet plisséhor is een stijlvolle raamhor, speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij het raam naar buiten toe geopend wordt. Het aluminium frame kan door middel van boren en schroeven gemakkelijk op het kozijn worden gemonteerd, maar u kunt ook een magneetband bijbestellen, zodat u het boren en schroeven achterwege kunt laten. Het gaas is geplisseerd in de kleur zwart. U kunt de plisséhor open houden wanneer het raam gesloten is en zodra u het raam opent, sluit u het plisségaas om de insecten buiten te houden.

Kan een raamhor op maat voor elk raam?

Voor alle ramen is er wel een geschikte raamhor op maat. Tegenwoordig is er veel vraag is naar horren voor draaikiepramen. Vaak word er aangenomen dat het lastig is om een juiste hor te vinden. Gelukkig is dat niet waar! Voor draaikiepramen is er veel mogelijk op het gebied van horren. Ook voor naar buiten draaiende ramen, dakramen, naar binnen draaiende ramen en voor schuiframen zijn er oplossingen te vinden. De inzethor, klemhor inzet plisséhor zijn voornamelijk geschikt voor draai-kiep-ramen, maar ook de rolhor kan hier aan de buitenzijde op het kozijn geplaatst worden. Heb je een naar buiten draaiend raam met uitzetijzer? Geen probleem, wel zal je het uitzetijzer moeten vervangen voor een telescopische uitzetter. Vervolgens kan je op de dag een hor monteren. Voor een naar binnen draaiend raam hebben we ook genoeg oplossingen. De rolhor is de beste oplossing voor naar binnen draaiende ramen. De rolhor plaats je aan de buitenzijde op het kozijn en is ook windvast verkrijgbaar! Bekijk onderstaande tabel voor al onze raamhorren op maat en voor welke situatie deze geschikt zijn.

🌟 Ontdek Wat Onze Klanten Zeggen! 🌟

Bij Horrenstunter.nl streven we naar de beste kwaliteit en service. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven! Lees wat onze klanten over ons zeggen op Trustpilot. Uw mening is goud waard en helpt ons om onze service steeds te verbeteren.

👉 Lees Onze Beoordelingen 👈

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom

Raamhorren op maat bestellen

Al onze horren worden op basis van uw bestelling in Nederland op maat gemaakt en geleverd. De raamhorren worden gemaakt van hoogwaardig aluminium met UV-bestendige kunststof onderdelen. Alle hoeken worden in verstek gezaagd en verstevigd met nylon proppen; zo is de kans op het ‘uitzakken’ van de hor minimaal. Afhankelijk van het type raamhor is montage mogelijk op-de-dag (op het kozijn) of in-de-dag (in het kozijn). Omdat we alle horren op maat maken, kunt u zelf bepalen wat voor uw ramen de beste oplossing is!

Kies de kleur, het type gaas en andere opties

Tijdens een bestelling kunt u ook andere voorkeuren aangeven, zoals de gewenste RAL-kleur, het type gaas (bijvoorbeeld pollenwerend horgaas als u last heeft van hooikoorts), type bevestiging en meer. Welke opties er beschikbaar zijn, vindt u op de pagina’s van de diverse producten.

Inmeten en monteren

Door uw raamhorren zelf in te meten en monteren, verzekert u zich van de allerscherpste prijs. Het inmeten kunt u gemakkelijk zelf en we helpen u graag op weg met de inmeetinstructies.  Bent u niet zeker welke maat u moet opnemen? Stuur dan foto’s van uw situatie naar onze helpdesk via hulp@horrenstunter.nl. Onze helpdesk zal u duidelijke instructies geven en eventueel een voorstel doen in welk product u nodig hebt.

Vraag over onze raamhorren?

Heeft u een vraag over onze raamhorren? Wij zitten voor u klaar via chat, e-mail en telefoon om al uw vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.