Horrenstunter.nl is een handelsnaam van Belu Shops B.V. Voor alle producten aangeboden op Horrenstunter.nl gelden de algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk, aangevuld met de voorwaarden op deze pagina.

Door een bestelling te plaatsen op Horrenstunter.nl, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Herroepingsrecht en Retourbeleid

Maatwerkproducten

Alle producten die volgens uw specificaties op maat worden gemaakt, zijn op maat gemaakte artikelen. Vanwege het persoonlijke karakter van deze producten zijn ze uitgesloten van het herroepingsrecht. Voordat u uw bestelling plaatst, is het essentieel dat u de meetinstructies op onze website zorgvuldig doorneemt. Met het plaatsen van uw bestelling bevestigt u dat u deze instructies hebt gelezen en begrepen.

Mocht uw levering niet overeenkomen met uw bestelling of beschadigd zijn, dan kunt u de koopovereenkomst niet ontbinden. In plaats daarvan verzoeken wij u om ons binnen een redelijke termijn, maximaal drie weken, de kans te geven het product te repareren of te vervangen in overeenstemming met uw oorspronkelijke bestelling. Dit beleid doet geen afbreuk aan uw wettelijke rechten.

Eventuele retouren van deze producten worden enkel geaccepteerd na een voorafgaande aanvraag via ons serviceformulier en met onze expliciete goedkeuring. Schade aan of vermissing van onderdelen van het product tijdens de retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Niet-maatwerkproducten

Voor alle producten die niet specifiek op maat zijn gemaakt, geldt dat u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, zonder opgaaf van reden, het recht heeft om deze producten te retourneren. Het is belangrijk dat de geretourneerde producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Alle retours moeten vooraf worden aangemeld via het retourformulier.

Bij het retourneren van producten zullen er retourkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen 30% van het aankoopbedrag van de geretourneerde producten. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren u om de producten zorgvuldig te verpakken om schade tijdens het transport te voorkomen.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bedrag van de producten (minus de retourkosten) terugstorten via dezelfde betaalmethode als waarmee u heeft betaald, tenzij u aangeeft liever een vervangend product te willen ontvangen. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Levertijd

We streven ernaar om uw bestelling binnen 20 werkdagen te leveren. Dit is een schatting en geen harde deadline. Vertragingen geven u niet het recht om de overeenkomst te ontbinden of om schadevergoeding te vragen.

Prijzen en BTW

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van typefouten.

Betaling

Betalingen aan Horrenstunter.nl worden verwerkt via Mollie en/of Pay, met betaalmethoden zoals iDeal, Bankoverschrijving, Klarna en Bankcontact.

Klachten

Heeft u een klacht over een product? Meld dit dan binnen 14 dagen na levering schriftelijk, per e-mail of via onze digitale klantenservice. Na deze periode kunnen we uw klacht mogelijk niet meer in behandeling nemen. Bij terechte klachten zullen we het product repareren, vervangen of een vervangend onderdeel toesturen.

Transportschade

Transportschades aan product(en) en/of foutieve leveringen dienen binnen 12 uur te worden gemeld via ons serviceformulier op horrenstunter.nl/service.

Herleveren en/of reparatie van foutieve of beschadigde producten

Herleveringen en/of reparaties zullen alleen worden uitgevoerd na akkoord van Horrenstunter.nl en na het invullen van ons serviceformulier. Zonder ingevuld serviceformulier kunnen wij geen nieuwe artikelen uitleveren, onderdeel toesturen of herstel opdracht inplannen. Horrenstunter.nl behoud zich het recht voor om de producten te herstellen.
De ‘foutieve’ producten moeten verpakt en beschermd retour worden gegeven aan de transporteur wanneer de herlevering en/of ophaalopdracht plaatsvindt. U ontvangt een nieuwe opdrachtbevestiging voor de nieuw te leveren artikelen en een retourbon welke u zichtbaar op de foutieve, beschermde/verpakte artikelen die retour gaan moet plakken. Wanneer de oude artikelen niet retour worden gestuurd, beschadigd zijn tijdens transport of de klacht onterecht is dient u de kosten van de herlevering totaal te voldoen. Is uw klacht terecht zal u een creditnota ontvangen en bent u geen betaling verplicht. Het herleveren van de producten zal conform de afmetingen originele opdracht geschiede.

Garantie

Uw factuur dient als garantiebewijs. Onze producten hebben een garantie van 2 jaar, met uitzondering van gaas en koorden in de producten (1 jaar).

  • Bij defecten aan onderdelen tijdens de garantieperiode sturen we kosteloos vervangende onderdelen toe.
  • Als een product technisch te ingewikkeld is om door de klant zelf te worden gerepareerd of als het product bij de eerste levering beschadigd is, kan het product, na goedkeuring van Horrenstunter.nl, worden opgehaald voor reparatie of kan er een compleet vervangend product worden geleverd. Eventuele kosten voor het ophalen of leveren van vervangende producten worden door Horrenstunter.nl gedragen binnen de garantieperiode.

Reparatie

Horrenstunter.nl bied uit economisch oogpunt voor de consument alleen reparaties aan voor de volgende producten, alleen wanneer deze bij Horrenstunter.nl zijn aangekocht op vertoon van het originele factuur:
Splendid raamdecoratie, splendid hordeur, rolhor windvast, inzet/voorzet plissé hor(deur) en vaste hordeur.

Horrenstunter.nl repareert naar goeddunken, zolang de reparatie de nieuwwaarde niet overschrijdt. Indien blijkt dat het om een fabricage fout gaat hoeft u voor de reparatie niets te betalen overige reparatie kosten worden doorbelast aan de consument.
De consument is verplicht het product bij Horrenstunter.nl aan te leveren ter reparatie en af te halen na reparatie. Eventuele verzendkosten zijn € 25,- per zending, per product.

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Horrenstunter.nl is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de via deze website aangeboden software en/of producten, noch voor misverstanden, verminkingen, vertragingen of iedere andere vorm van schade door levering van- of gebruik van bij Horrenstunter.nl bestelde producten en diensten. Correspondentie betreffende de op deze website aangeboden software en bestelde producten, vindt plaats via e-mail en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan Belu Shops B.V. verstrekken van het juiste NAW-gegevens, telefoonnummer(s),e-mailadres en juiste betalingsgegevens. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw computer en hierop draaiende programma’s als firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en bestellingen kunnen worden ontvangen.

Afhalen van bestellingen

Bij Horrenstunter.nl kunt u uw betaalde bestelling(en) afhalen. Dit is enkel mogelijk op afspraak tussen 9.00 en 17.00 uur, binnen de door Horrenstunter.nl aangegeven tijdsvensters. U krijgt maximaal twee afhaalvoorstellen van ons. Indien u de bestelling(en) niet binnen deze voorgestelde tijden kunt afhalen, zal Horrenstunter.nl na drie weken de producten naar het factuuradres verzenden. De verzendkosten bedragen € 25,- en worden direct aan de klant gefactureerd.

Vrijwaring

De klant is zelf verantwoordelijk voor de maatvoering en (de)montage van de bestelde producten. Horrenstunter.nl gaat ervan uit dat de klant zelf rekening houdt met inmeten en zich verdiept in de producten alvorens te bestellen. Horrenstunter.nl kan slechts adviseren, de uiteindelijke verantwoording ligt bij de klant. Het over het hoofd zien van bijvoorbeeld een neuslat, verjongt/opgedikt raam, afwaterdorpel of rooster/dauerlufter en/of het verkeerd meten/monteren geeft geen recht op compensatie in welke vorm dan ook.