Omruil korting

De producten zijn binnen maar je hebt de 6 verwisseld met een 9. Wat nu? Met de omruil korting van Horrenstunter.nl heb je voor een vast laag bedrag alsnog een passend product in huis. Belangrijk om te weten: om in aanmerking te komen voor de omruilkorting, dient het artikel dat je wilt omruilen niet ouder te zijn dan 3 maanden vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Welke producten komen in aanmerking en hoe gaat het precies in zijn werk? Je leest het hieronder.

Omruil korting op deze producten

ProductPrijs na omruil korting
Inzethor€ 38,-
Klemhor€ 58,-
Voorzethor€ 52,-

Staat jouw product er niet tussen? Geen paniek! Neem even contact met ons op via de e-mail. Dan maken we graag een omruil voorstel.

Uitzonderingen

Er zijn een aantal uitzonderingen. Heb je een afwijkende RAL-kleur of ander type gaas besteld? Dan komen deze kosten er nog bij.
We willen het vel niet over je neus trekken dus ook hier maken we een speciale vriendenprijs voor!

Verzendkosten

Artikelen welke met omruil korting besteld worden kunnen gratis worden geruild bij ons in Bleiswijk. Verzenden kan ook, tegen de gebruikelijke verzendkosten!

Verpakking

Wij verzenden de producten in speciaal krimpfolie. Dus het verpakken in de originele verpakking gaat hem niet worden. Wel moet het product verpakt mee retour gegeven worden. Bescherm de hoeken zo goed mogelijk met karton of de piepschuim hoeken en pak het zo goed mogelijk in met stevig plastic. Een vuilniszak is vaak meer dan voldoende.

Vergeet niet de retourbon op het product te plakken. Anders weten we niet van wie de retour is.