Orderstatus bekijken2022-12-08T10:38:27+01:00
Order niet in één keer geleverd2023-02-01T09:49:16+01:00

Wanneer je een order hebt geplaatst met verschillende producten, is het mogelijk dat deze los van elkaar worden verstuurd. Dit doen we om onze levertijden zo kort mogelijk te houden en om jou zo snel mogelijk te kunnen blij maken.

Bij elke deellevering ontvang je een track & trace code waarmee je het verloop van je pakket kunt volgen. Mocht er toch iets niet in orde zijn met de levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Order status bekijken2023-02-01T09:42:11+01:00

Het bekijken van de huidige status van je order is mogelijk op onze website. Door het invoeren van je e-mailadres en ordernummer op deze pagina, kun je eenvoudig de status van je bestelling bekijken.

Wij houden je tijdens het productieproces van je bestelling op de hoogte via e-mail. Je ontvangt updates over wanneer je bestelling in productie is, wanneer deze is verzonden vanuit de fabriek en wanneer we verwachten dat de vervoerder je bestelling in bezit heeft. Een dag voor de bezorging ontvang je een track & trace code waarmee je het verloop van je pakket tot aan de voordeur kunt volgen.

Let op: om de status van je order te bekijken, is het belangrijk om je ordernummer bij de hand te hebben. Dit nummer staat vermeld in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je order.

Order wijzigen of annuleren2023-02-01T09:55:43+01:00

Heb je een fout gemaakt bij het plaatsen van je order of wil je je order annuleren? Geen probleem! Je kunt je order binnen 4 uur na het plaatsen annuleren. Let wel op: zodra je order is geplaatst, gaat deze direct in productie bij onze fabriek.

Is deze annuleringstermijn zijn verstreken en wil je toch nog annuleren, dan helpen wij je graag bij het vinden van een oplossing. Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar klantenservice@horrenstunter.nl.

Wil je nog iets aanpassen aan je order voordat deze is ingepland bij onze fabrikant(en)? Dan kun je dit doorgeven via klantenservice@horrenstunter.nl. Houd er rekening mee dat aanpassingen niet altijd mogelijk zijn en dat de levertijd van de order hierdoor langer kan worden.