Meetinstructies voor onze producten

Selecteer het product waarvoor u de meetinstructies wilt zien:

witte inzethor zonder tussenbalk
Meetinstructies inzethor
witte klemhor met standaard gaas
Meetinstructies klemhor
Meetinstructies Inzet rolhor
Meetinstructies Voorzet plisséhor
splendid pliss wit frame wit doek
Meetinstructies Splendid Pliss
originele plisse hordeur wit met donker gaas
Meetinstructies Plisséhordeur
Meetinstructies Inzet plisséhor

Zelf meten en monteren

Hieronder staan onze heldere meetinstructies, per product, zodat je afhankelijk van jouw kozijnen de juiste maten kunt doorgeven voor de productie van jouw horren.

Plaatsbepaling

Onze horren zijn geschikt voor alle soorten ramen en deuren. De horren kunnen afhankelijk van de situatie zowel op als in het kozijn geplaatst worden. Voor het opnemen van de juiste maat dien je hiermee rekening te houden.

Klantenservice

Mocht je ondanks onze uitgebreide instructies nadere support nodig hebben, bel dan naar onze klantenservice op 085 – 06 08 738.  Als je een specifieke deur-of raamsituatie hebt, waarbij een specifieke maatwerk horoplossing nodig is, kun je een e-mail  of chatbericht met foto’s van de situatie sturen. Wij geven je dan vakkundig advies.

Als uw hor niet past

De horren worden in de fabriek op maat gemaakt op basis van de door jou opgegeven maten. Als de hor niet past omdat je niet juist gemeten hebt, kun je de horren, helaas, niet kostenloos omruilen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Snelle service

Eigen technische dienst

24 uur bedenktijd

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom

Raamhorren op maat bestellen

Al onze horren worden op basis van uw bestelling in Nederland op maat gemaakt en geleverd. De raamhorren worden gemaakt van hoogwaardig aluminium met UV-bestendige kunststof onderdelen. Alle hoeken worden in verstek gezaagd en verstevigd met nylon proppen; zo is de kans op het ‘uitzakken’ van de hor minimaal. Afhankelijk van het type raamhor is montage mogelijk op-de-dag (op het kozijn) of in-de-dag (in het kozijn). Omdat we alle horren op maat maken, kunt u zelf bepalen wat voor uw ramen de beste oplossing is!

Kies de kleur, het type gaas en andere opties

Tijdens een bestelling kunt u ook andere voorkeuren aangeven, zoals de gewenste RAL-kleur, het type gaas (bijvoorbeeld pollenwerend horgaas als u last heeft van hooikoorts), type bevestiging en meer. Welke opties er beschikbaar zijn, vindt u op de pagina’s van de diverse producten.

Inmeten en monteren

Door uw raamhorren zelf in te meten en monteren, verzekert u zich van de allerscherpste prijs. Het inmeten kunt u gemakkelijk zelf en we helpen u graag op weg met de inmeetinstructies.  Bent u niet zeker welke maat u moet opnemen? Stuur dan foto’s van uw situatie naar onze helpdesk via klantenservice[AT]horrenstunter.nl. Onze helpdesk zal u duidelijke instructies geven en eventueel een voorstel doen in welk product u nodig hebt.

Meet- en montageservice

Uiteraard kunnen wij de horren ook voor u komen inmeten en / of monteren, klik hier voor meer informatie.

Vraag over onze raamhorren?

Heeft u een vraag over onze raamhorren? Wij zitten voor u klaar via chat, e-mail en telefoon om al uw vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.