Vaste hordeur

De vaste hordeur is een scharnierende hordeur en is uitermate solide door de stevige, in verstek gezaagde, aluminium pro elen. Standaard uitgevoerd met een schopplaat van 30 cm en voorzien van degelijke scharnieren. Tegen een geringe meerprijs zijn twee of drie schopplaten mogelijk.

Vaste hordeuren voor alle kozijnen

De vaste hordeur is een scharnierende hordeur, welke is gemaakt voor solide, in verstek gezaagde, aluminium profielen. Dit product is scharnierend, waarbij aan één kant de scharnieren worden gemonteerd. Aan de andere kant van de scharnier zit een magneet, wat zorgt voor de sluiting op het kozijn. Standaard is de Vaste hordeur uitgerust met één schopplaat, maar tegen meerprijs zijn ook meerdere schopplaten mogelijk, oplopend in staffels van 30 centimeter.

Op de middenbalk is het product voorzien van een handgreep waarbij de deur geopend en gesloten kan worden. Daarnaast is het product standaard te verkrijgen in vijf standaard RALkleuren, maar tegen meerprijs is een afwijkende RALkleur ook mogelijk.

Welke hordeur kiest u?

Er zijn verschillende type plisséhordeuren en vaste hordeuren daarnaast ook nog eens verschillende opties met betrekking tot de montage. Wellicht maakt dit het voor u lastig om te kiezen welk product het beste bij uw wensen past. Wij helpen u natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste hordeur, dus neem gerust contact met ons op als u twijfelt!