Splendid Plissédeur de nagenoeg geruisloze hordeur

Een goede plissé hordeur is bijna onmisbaar. Vooral in het voorjaar en in de warme zomermaanden. De deur openzetten en om de frisse lucht binnen te laten, maar die vervelende vliegen en muggen dringen gelijk het huis binnen. De Splendid Plissé hordeur bied hier in dé uitkomst. Waar bij traditionele hordeuren een rupsketting zit die nog al wat lawaai maakt is deze maatwerk hordeur bijna geruisloos!

Volledig op maat gemaakt

Deze geruisloze plisse hordeur is op dit moment een van de populairste plissé hordeuren in Nederland. De Splendid Plissé hordeur is voorzien van geplisseerd (gevouwen) gaas, welke zich in- en opvouwt wanneer je het de hordeur gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de cassette van de plisséhordeur erg slank kan blijven. De Splendid Plissé hordeur heeft aan de boven- en onderkant een geleider en schuift bijna zonder geluid open en dicht en word middels een uniek koord systeem op spanning gehouden. Ook deze deur kan je tijdens de koudere maanden opbergen maar dit hoeft niet.

De Splendid Hordeur schuift over de ondergeleider en word op spanning gehouden via een koord systeem. Deze op maat gemaakte hordeur blijft op iedere gewenste stand staan. Zo kan je deze, wanneer je snel even iets binnen wilt pakken, een deel openen zonder dat deze met een klap de cassette in schiet.

De Splendid Plissédeur is de ideale hordeur voor huiseigenaren en huurders die op zoek zijn naar een duurzame, stijlvolle en functionele oplossing. Gemaakt in Nederland van hoogwaardig aluminium en voorzien van strak zwart geplisseerd gaas, is deze op maat gemaakte hordeur geschikt voor binnen- en buitenmontage. De Splendid Plissédeur kan zowel in de dag als op de dag worden geplaatst, en is geschikt voor montage op kunststof, aluminium of hout.

Voor montage op de dag gebruik je een op de dag set, die wordt geleverd met in verstek gezaagde hoeken. Deze set is kan je gebruiken wanneer er in het kozijn geen ruimte is. De hordeur werkt zonder veerspanning en blijft in elke gewenste stand staan, en het openen en dichtschuiven is geruisloos. Kies voor een rechte of schuine, aluminium ondergeleider, afhankelijk van de situatie.

Kies voor de Splendid Plissédeur als u op zoek bent naar een hordeur van Nederlandse bodem die voldoet aan alle wensen op het gebied van duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Met deze op maat gemaakte hordeur kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit en prestaties.

Voor- en nadelen van de Splendid Hordeur – Geruisloos

Nadelen

 • Kozijn moet volledig haaks zijn
 • Spanning van het touw-systeem moet soms afgesteld worden
 • Alleen leverbaar met zwart gaas
 • In sommige gevallen zullen de clips geschroefd moeten worden.
 • Geen marge voor verloop in hoogte maat

Voordelen

 • Op maat en kant en klaar geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Top kwaliteit profielen en gaas
 • Weersbestendig
 • Onderhoudsarm
 • Leverbaar voor schuifpuien
 • Leverbaar voor deuren

Voordelen

 • Veel standaard kleuren
 • Te monteren zonder te boren of schroeven
 • Geschikt voor kunststof deuren
 • Geschikt voor houten deuren
 • Geschikt voor aluminium deuren
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Met op-de-dag-set op het kozijn te monteren

Plissé Hordeur voor dubbel openslaande deuren

Voor openslaande deuren heb je vaak een dubbel systeem nodig, een enkele hordeur is hier niet altijd voor geschikt. Bij Horrenstunter.nl kan je ook voor jouw dubbele deuren een goede hor vinden, deze kan je eenvoudig configureren in onze webshop. Deze set bestaat eigenlijk uit twee enkele splendid plissé hordeuren welke in het midden tegen elkaar sluiten. Ook kan je bij een dubbele Splendid Hordeur geruisloos kiezen voor een magneetsluiting waardoor je een nog strakker resultaat hebt. De maximale breedte voor een dubbele hordeur is 4000 mm.

Plissé hordeur voor schuifpui

Opzoek naar een hordeur voor een schuifpui? Dan is de Splendid Hordeur ook een zeer geschikte oplossing. Deze is namelijk gewoon leverbaar met een schuine ondergeleider, wat vaak een must is bij een schuifpui. De meeste schuifpuien gaan naar een kant open, vaak kan je dan met een enkele plissé hordeur prima de insecten buiten houden. Mocht de opening van de schuifpui breder zijn dan 2000 mm dan kan vaak de dubbele Splendid Plissé hordeur de oplossing bieden.

De stille hordeur op maat

Waar de standaard originele hordeur nog al wat geluid maakt bij het open en dicht doen, is dit bij de Splendid Plissé Hordeur niet het geval. Door het unieke systeem gaat deze geruisloos open en dicht. Deze stille, geruisloze deurhor is ook te monteren zonder schroeven of boren! Deze word namelijk geplakt met speciaal extra sterk dubbelzijdig 3M tape.

Opzoek naar een goedkope hordeur?

Bestel dan nu de Splendid Plissé Hordeur op maat! Bij Horrenstunter.nl leveren we tegen de scherpste tarieven. De hordeur word op maat aan huis geleverd. Deze moet alleen nog geïnstalleerd worden. Het monteren gaat erg eenvoudig en kan vaak zonder te boren of schroeven in het kozijn. Met onze duidelijke meetinstructies is het inmeten ook nog eens zo gedaan!

Plaatsing zowel in als op het kozijn

Deze unieke, in Nederland gemaakte, geruisloze hordeur kan je zowel in als op het kozijn, ook wel in- en op de dag genoemd, monteren. In de webshop word er gesproken over een op-de-dag-set. Deze op-de-dag-set heb je nodig om de Splendid plisse hordeur op het kozijn te plaatsen.

Met de op de dag set creëer je als ware een ‘nis’ waar de hor in komt. Deze word geleverd met dubbelzijdig tape welke op de op de dag set is geplakt. Bij de keuze voor deze set kan je kiezen uit een frame rondom, standaard driezijdig frame of een afwijkend driezijdig frame. Bij de laatste optie kan je aangeven aan welke zijdes een op de dagset moet komen.