Plisséhordeur op maat

De plissé hordeuren van Horrenstunter.nl zijn zeer degelijk, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd! De traditionele plisséhordeuren zijn perfect om optimaal te genieten van je tuin. De buitendeur kan heel de dag open staan terwijl er geen insect naar binnen komt. Wij hebben de beste hordeur voor ieder type deur en kozijn.

Plissé hordeuren voor alle kozijnen

Onze plissé hordeuren kunnen worden geïnstalleerd op kunststof-, houten- en aluminium kozijnen en zijn er voor ieder type deur. Voor de ‘gewone’ naar binnen- en buiten draaiende deur en de schuifpui, kiest u een enkele plissé hordeur en bij dubbel openslaande deuren voor de dubbele plissé hordeuren.

Verschil standaard hordeuren en Splendid hordeuren

Het verschil tussen de standaard plissé hordeuren en de Splendid plissé hordeuren, is dat de Splendid hordeuren volledig op maat worden gemaakt en nagenoeg geruisloos is. Bij de standaard plissé hordeuren kan je de breedte in laten korten. Daarnaast heeft de Splendid hordeur een hogere ondergeleider dan de standaard plissé hordeur. Bovendien geldt dat u bij beide deuren een hulpprofiel nodig heeft bij de montage op de dag. De horren kan je zowel in als op-de-dag (op het kozijn) monteren wordt gemonteerd. Op beide hordeuren is de garantieperiode twee jaar bij normaal gebruik.

Montage in-de-dag of op-de-dag

Afhankelijk van de situatie, kunnen de plissé hordeuren zowel in-de-dag (in het kozijn) als op-de-dag (op het kozijn) worden geplaatst. Voor montage in-de-dag zijn geen extra toebehoren nodig; voor op-de-dag is wel een extra montage set nodig als u kiest voor de standaard plissé hordeuren; deze kan direct met uw plisséhordeur mee worden besteld.

Specificaties Originele plissé hordeuren

De plisséhordeur is voorzien van een bovenbak van 6 centimeter groot, waar de deur doorheen beweegt. De bovenbak van de hor wordt in-de-dag geplaatst door middel van boren of schroeven. Aan de onderzijde schuift het product zich voort over een ondergeleider (slechts enkele millimeters hoog), welke zowel recht als schuin kan zijn (afhankelijk van de onderzijde van uw kozijn). De ondergeleider wordt altijd geplakt. De plisséhordeur zelf is voorzien van een rupsketting systeem, wat betekend dat de ketting uit en in wordt geschoven.

De standaardbreedtes zijn 960 mm, 1300 mm, 1600 mm en 1900 mm. Afhankelijk van de dagmaat breedte van uw kozijn, zal de deur uit bovenstaande breedtes bestaan. De originele plisséhordeur wordt gemonteerd door middel van montageclips, waarbij de deur zich vastklikt op de clips. Hierdoor is het product in de winter ook gemakkelijk te demonteren. Daarnaast is de deur leverbaar in vijf standaard RAL-kleuren, maar is uiteraard tegen meerprijs ook leverbaar in een afwijkende RAL-kleur.

Het duurzame gaas van de hordeuren is geplisseerd en alleen leverbaar in de kleur zwart. In gesloten toestand is het gaas alleen zichtbaar bij een hordeur van grote afmetingen.

Welke plisséhordeur kiest u?

Er zijn verschillende type plisséhordeuren en daarnaast ook nog eens verschillende opties met betrekking tot de montage. Wellicht maakt dit het voor u lastig om te kiezen welk product het beste bij uw wensen past. Wij helpen u natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste hordeur, dus neem gerust contact met ons op als u twijfelt!

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie