Levertijd

Bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag. Bestellingen, in standaard RAL-kleuren, proberen wij dezelfde dag nog in te plannen bij de productie. Binnen 5 tot 15 werkdagen zal jouw bestelling meegegeven worden aan de transporteur.

Afhankelijk van de logistieke planning kan het enkele dagen duren om uw bestelling te bezorgen. De levertijd voor producten met afwijkende RAL-kleuren is maximaal 25 werkdagen. Zijn de onderdelen niet voorradig? Dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. We houden je per e-mail op de hoogte over de verwachte leverweek.

Heb jij jouw bestelling niet ontvangen binnen de gecommuniceerde leveringstermijn? Controleer dan het afleveradres in jouw account of deze juist is ingevuld. Controleer hier de status van jouw order. Geen account aangemaakt of kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Onze producenten zijn tussen kerst en de jaarwisseling gesloten. Daardoor zullen de levertijden langer zijn.

Transport

De levering van jouw order loopt via de fabrikant of via een door ons geselecteerde transporteur. Beide transportdiensten zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote en kwetsbare producten. Jouw bestelling zal met de beste zorg in perfecte staat afgeleverd worden.

Wanneer jouw bestelling door de transporteur verwerkt is ontvangt je een mail een dag voor levering met daar in een track-and-trace. Je kan de bezorger live volgen. Voor kleine onderdelen en overige kleinere bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

€ 0,- voor bestellingen die door de brievenbus passen (binnen 3-5 werkdagen verzonden)
€ 16,50 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

*Waddeneilanden tegen een toeslag

België

€ 16,50 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

Retourneren

De maatwerk producten van Horrenstunter.nl zijn helaas niet retourneerbaar aangezien het gaat om maatwerk producten die speciaal gemaakt worden voor jou als klant. Echter komen sommige producten wel in aanmerking voor de omruil korting. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

Horrenstunter.nl neemt alleen retouren aan die vooraf gemeld zijn via het serviceformulier, goed beschermd, compleet zijn en verpakt retour worden gestuurd en akkoord zijn bevonden door Horrenstunter.nl na overleg. Eventuele bijkomende schades en ontbrekende onderdelen komen voor rekening van de klant.

Status van je order checken?

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.