Levertijd

Bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag. Bestellingen, in standaard RAL-kleuren, proberen wij dezelfde dag nog in te plannen bij de productie. Binnen 5 tot 15 werkdagen zal jouw bestelling meegegeven worden aan de transporteur. Producten die per post worden verzonden, worden doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden.

Afhankelijk van de logistieke planning kan het enkele dagen duren om uw bestelling te bezorgen. De levertijd voor producten met afwijkende RAL-kleuren is maximaal 25 werkdagen. Zijn de onderdelen niet voorradig? Dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. We houden je per e-mail op de hoogte over de verwachte leverweek.

Tijdens de vakantieperiodes kunnen de leveringen ook langer duren. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Heb jij jouw bestelling niet ontvangen binnen de gecommuniceerde leveringstermijn? Controleer dan het afleveradres in jouw account of deze juist is ingevuld. Controleer hier de status van jouw order.

Onze producenten zijn tussen kerst en de jaarwisseling gesloten. Daardoor zullen de levertijden langer zijn.

Transport en Levering

Jouw bestelling is in goede handen bij ons. De levering van jouw order wordt verzorgd door de fabrikant zelf of via een transporteur die zorgvuldig door ons is geselecteerd. Deze transportdiensten zijn experts in het veilig vervoeren van grote en kwetsbare producten, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw bestelling met uiterste zorg en in perfecte staat zal worden afgeleverd.

Belangrijk om te weten is dat de levering plaatsvindt tot aan de deurbel. In het geval van een appartement betekent dit dat de levering tot de centrale hal wordt gebracht.

Zodra jouw bestelling is verwerkt door de transporteur, ontvang je een e-mail met een track-and-trace code, een dag voor de levering. Hiermee kun je de bezorger live volgen en zo op de hoogte blijven van de status van jouw levering. Voor de levering van kleine onderdelen en andere minder omvangrijke bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

€ 0,- voor bestellingen die door de brievenbus passen (binnen 3-5 werkdagen verzonden)
€ 16,99 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

*Waddeneilanden tegen een toeslag

België

€ 16,99 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

*Alleen Vlaanderen

Retourbeleid

Let op: Maatwerkproducten van Horrenstunter.nl kunnen niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt. Voor niet-maatwerk artikelen geldt wel de mogelijkheid tot retourneren. Bij interesse in omruilkorting voor bepaalde artikelen, neem contact op met onze klantenservice.

Voor het retourneren van niet-maatwerk producten geldt: er worden retourkosten in rekening gebracht. Deze bedragen 30% van het aankoopbedrag. Retourzending is op eigen kosten en zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn tegen transportschade.

We storten het aankoopbedrag (minus retourkosten) terug op de wijze van betaling, tenzij je een ander product wenst. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd na voorafgaande aanmelding via het serviceformulier. Zorg dat de producten compleet, in goede staat en goed verpakt zijn. Horrenstunter.nl beoordeelt of de retourzending geaccepteerd wordt. Kosten voor eventuele schade of ontbrekende onderdelen komen voor jouw rekening.

Status van je order checken?

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.