Levertijd

Bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag. Bestellingen, in standaard RAL-kleuren, proberen wij dezelfde dag nog in te plannen bij de productie. Binnen 5 tot 15 werkdagen zal jouw bestelling meegegeven worden aan de transporteur. Producten die per post worden verzonden, worden doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden.

Afhankelijk van de logistieke planning kan het enkele dagen duren om uw bestelling te bezorgen. De levertijd voor producten met afwijkende RAL-kleuren is maximaal 25 werkdagen. Zijn de onderdelen niet voorradig? Dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. We houden je per e-mail op de hoogte over de verwachte leverweek.

Tijdens de vakantieperiodes kunnen de leveringen ook langer duren. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Heb jij jouw bestelling niet ontvangen binnen de gecommuniceerde leveringstermijn? Controleer dan het afleveradres in jouw account of deze juist is ingevuld. Controleer hier de status van jouw order.

Onze producenten zijn tussen kerst en de jaarwisseling gesloten. Daardoor zullen de levertijden langer zijn.

Transport en Levering

Jouw bestelling is in goede handen bij ons. De levering van jouw order wordt verzorgd door de fabrikant zelf of via een transporteur die zorgvuldig door ons is geselecteerd. Deze transportdiensten zijn experts in het veilig vervoeren van grote en kwetsbare producten, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw bestelling met uiterste zorg en in perfecte staat zal worden afgeleverd.

Belangrijk om te weten is dat de levering plaatsvindt tot aan de deurbel. In het geval van een appartement betekent dit dat de levering tot de centrale hal wordt gebracht.

Zodra jouw bestelling is verwerkt door de transporteur, ontvang je een e-mail met een track-and-trace code, een dag voor de levering. Hiermee kun je de bezorger live volgen en zo op de hoogte blijven van de status van jouw levering. Voor de levering van kleine onderdelen en andere minder omvangrijke bestellingen maken wij gebruik van de diensten van PostNL.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

€ 0,- voor bestellingen die door de brievenbus passen (binnen 3-5 werkdagen verzonden)
€ 16,50 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

*Waddeneilanden tegen een toeslag

België

€ 16,50 voor bestellingen onder de € 250,-*
Gratis voor bestellingen vanaf € 250,-*

Retourneren

De maatwerk producten van Horrenstunter.nl zijn helaas niet retourneerbaar aangezien het gaat om maatwerk producten die speciaal gemaakt worden voor jou als klant. Echter komen sommige producten wel in aanmerking voor de omruil korting. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

Horrenstunter.nl neemt alleen retouren aan die vooraf gemeld zijn via het serviceformulier, goed beschermd, compleet zijn en verpakt retour worden gestuurd en akkoord zijn bevonden door Horrenstunter.nl na overleg. Eventuele bijkomende schades en ontbrekende onderdelen komen voor rekening van de klant.

Status van je order checken?

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.