Meetinstructie voor de voorzet plisséhor

De voorzet plisséhor is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van het bekende, gevouwen gaas, vergelijkbaar met de plissédeur. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De voorzet plisséhor heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor de hor in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Is gemaakt voor montage op het kozijn.

De voorzet plisséhor is ook te bestellen met geplisseerde stof. De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

Meten
Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Tel hier 52 mm bij op. Dit is de bestelmaat.

Let op: indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer.
Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter.

Indien er een combi-uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij geopend raam, buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden.

Er kan eventueel een inzetplisséhor of een inzetrolhor achterstevoren geplaatst worden neem daarvoor even contact met ons op.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Uitgelichte producten

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom