Meetinstructies Splendid Plissédeur

Controleer of er de mogelijkheid is om de hordeur volledig haaks en recht te monteren en of er geen obstakels in de weg zitten. Mocht de situatie het niet toelaten de hor haaks en recht te monteren kunt u beter de Originele Plisséhordeur bestellen. Mocht u er niet uitkomen neem dan even contact met ons op via de mail of chat.

Dit wordt ‘in de dag’ genoemd. Meet de strakke dagmaat in de breedte en in de hoogte, op drie plekken. Dit is uw bestelmaat.
Let op bij een schuine ondergeleider: neem de ‘grootste’ hoogtemaat en geef bij uw bestelling door dat het een deur met schuine ondergeleider betreft.

Icoon splendid hordeur in het kozijn - in de dag

Splendid hordeur in het kozijn – in de dag

Dit wordt ‘op de dag’ genoemd. Meet de buitenwerkse maat van de op-de-dag-situatie op drie plekken (minimaal dagmaat + 22 mm per zijde waar de op-de-dag-set komt). Dit is uw bestelmaat. Horrenstunter.nl zorgt voor de op maat gemaakte op-de-dag-set en berekent automatisch de juiste deurmaat.

icoon splendid hordeur op het kozijn - op de dag

Splendid hordeur op het kozijn – op de dag

Wat is een op de dag set?

De op de dag set voor de Splendid Plisséhor plaats je op het kozijn. Daardoor creëer je als ware een ‘nis’ waar de hor in komt. Deze word gemonteerd met dubbelzijdig tape welke op de op de dag set is geplakt. Bij de keuze voor deze set kan je kiezen uit een frame rondom, standaard driezijdig frame of een afwijkend driezijdig frame. Bij de laatste optie kan je aangeven aan welke zijdes een op de dagset moet komen.