Splendid Pliss van Keje

De Splendid Pliss is een uniek gordijn product, is op vele ramen toepasbaar en wordt op maat gemaakt in Nederland, namelijk bij Keje in Dronten. Het unieke van de Splendid Pliss is dat deze op het kozijn gemonteerd wordt met staal- en magneetband. Daardoor is het niet meer nodig om te boren en schroeven in de glaslatten van het kozijn.

De Splendid Pliss wordt geheel geassembleerd via onze transporteur bij u geleverd. Alleen nog uitpakken en monteren.

Met onze eenvoudige instructies is het inmeten van deze unieke raamdecoratie zo gebeurd. Wij bieden als enige in Nederland de mogelijkheid om de demobox van Keje te huren welke u voorziet van stoffen en passtukjes om te gebruiken voor het inmeten. Deze kunt u hier huren. De Splendid Pliss van Keje zijn zeer degelijk, gebruiksvriendelijk en bij Horrenstunter.nl aantrekkelijk geprijsd!

Wilt u graag eerst staaltjes zien?

Dat is bij Horrenstunter geen probleem. Wij versturen namelijk als enige in Nederland de officiële Keje demobox naar de klant. Zo kunt u thuis rustig de stalen bekijken en beoordelen welke kleur doek of type frame u nodig hebt. Waar er doorgaans een keuze in de winkel gemaakt moet worden kunt u bij Horrenstunter.nl de stalen bij uw meubels en wanden houden om zo een goede keuze te kunnen maken.

Inmeten van de Splendid Pliss

Dat kan erg eenvoudig met de passtukjes uit de demobox! Met de ontvangst van de demobox krijgt u een brief en een handige QR-code om zo aan de hand van onze video’s stap voor stap de Splendid Pliss correct te meten.
Komt u er toch niet uit? Vraag dan onze klantenservice om hulp via de chat of stuur een mailtje!

Voordelen Splendid Pliss – Keje raamdecoratie

  • Perfect voor kunststof kozijnen en deuren.
  • Ruime keuze aan stofsoorten en kleuren.
  • Geen schroef- of boorgaten in het kozijn of de deur.
  • Sterk aluminium frame waarin het gordijn zit bevestigd.
  • Een mooie oplossing om raambekleding rechtstreeks op ramen te bevestigen.
  • 4-zijdig frame van aluminium voor optimale verduistering en zonwering.
  • Gemakkelijk te verwijderen.

Splendid Pliss, de unieke volledig verduisterende raamdecoratie

Het verschil tussen de Splendid pliss en het gros van de verwante producten die onze collega’s aanbieden is dat de Splendid Pliss volledig is opgesloten in het frame. Hierdoor is het, wanneer er een verduisterende stof wordt toegepast, aardedonker in uw slaapkamer. Bij veel van de verwante producten is alleen de voorzijde afgesloten voor leklicht. De Splendid Pliss is zowel aan de voor- als achterzijde afgesloten waardoor leklicht voor 99% word geblokkeerd.

Voor welk type materiaal en kozijn is de Splendid Pliss geschikt?

De Splendid Pliss kan worden geïnstalleerd op kunststof-, houten- en aluminium draai-kiep-ramen en zijn er voor ieder type deur. Voor de ‘gewone’ naar binnen- en buiten draaiende ramen, kiest u een vaste raam plissé. Ook is het mogelijk om een vaste raam plissé te combineren met een hor, de Supplente. Dit is een raamdecoratie en hor in één systeem.

De Splendid Pliss wordt volledig op maat gemaakt en heeft een gepatenteerd systeem waardoor de treklijsten op elke gewenste stand gefixeerd kunnen worden en is nagenoeg geruisloos te bedienen.

Bij de standaard plissé gordijnen dient u zelf klemmen te monteren op het kozijn waardoor het product kans heeft de muur te beschadigen. De unieke Splendid Pliss van Keje wordt voor het grootste deel tussen de glaslatten geplaatst waardoor er veel minder kans is op butsen in de muur of beschadigingen aan het product. Op alle Keje raamdecoratie is de (fabrieks)garantieperiode twee jaar bij normaal gebruik en op de touwtjes één jaar.

Montage op de glaslatten

De Splendid Pliss word gemonteerd op de glaslatten van uw kozijn doormiddel van staal- en magneetband. Dit band wordt voor u op maat gemaakt en meegeleverd met het product. Het staalband is leverbaar in twee breedtes: 13 en 8 mm. Dit staalband moet op de glaslatten geplakt worden. Horrenstunter.nl adviseert altijd om de ondergrond waar het staalband geplakt moet worden voor te behandelen met onze primer. Voor de montage is naast een stofvrije doek geen verder gereedschap benodigd.

Specificaties Splendid Pliss

De Splendid Pliss van Keje is voorzien van een frame rondom waar de raamdecoratie doorheen beweegt. Het plissé gordijn is bedienbaar van boven naar beneden en bovendien voorzien van het ‘Top Down Bottom Up’ systeem. Daarbij is het mogelijk om de treklijsten vast te zetten met het gepatenteerd en unieke rem-systeem. De Splendid Pliss wordt altijd geplakt op de glaslatten. Het plisségordijn zelf is voorzien van een verborgen touw-systeem.

De maximale breedte dat de Splendid Pliss gemaakt kan worden onder garantie is 2000 mm. en de maximale hoogte is 2400 mm. Natuurlijk is het ook mogelijk hier vanaf te wijken, alleen wel in overleg en de garantie vervalt dan. Doordat de Splendid Pliss met magneetband geplaatst wordt is deze gemakkelijk te demonteren wanneer het tijd is om de ramen te zemen. Daarnaast is het frame van deze raamdecoratie leverbaar in vijf standaard RAL-kleuren, maar is uiteraard tegen meerprijs ook leverbaar in een afwijkende RAL-kleur.

Het duurzame stof van de plisségordijnen is geplisseerd en leverbaar in diverse dessins. In gesloten toestand is de stof zichtbaar.

Welke raamdecoratie kiest u?

Er zijn verschillende type raamdecoraties van Keje en daarnaast ook nog verschillende opties met betrekking tot de montage. Wellicht maakt dit het voor u lastig om te kiezen welk product het beste bij uw wensen past. Wij helpen u natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie, dus neem gerust contact met ons op als u twijfelt!

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Splendid Pliss | Unieke plisségordijnen in frame (top down, bottom up)

Wilt u een plisségordijn bevestigen zonder te boren en schroeven? Dan is het Splendid Pliss honingraat plisségordijn van Keje de ideale oplossing voor u. Deze top kwaliteit honingraat plisségordijnen zitten in een aluminium frame verwerkt en dit solide frame wordt met magneet- en staalband op de glaslatten van uw kozijn geklikt. Dat maakt dat dit de perfecte raamdecoratie oplossing is voor kunststof kozijnen omdat u de plisségordijnen kunt ophangen zonder te boren of te schroeven in uw kostbare kozijn. Dankzij het staalband en magneetband zijn de Splendid Pliss gordijnen bovendien erg eenvoudig weer van het raam te verwijderen. Handig wanneer u bijvoorbeeld de ramen wilt schoonmaken!

De plisségordijnen bestaan uit 2 lagen stof welke in een gesloten honingraatstructuur aan elkaar verbonden zijn. Bij verduisterende stoffen zit hier zelfs nog een blokkerende, onzichtbare laag tussen. Hierdoor ontstaat er een horizontaal effect dat erg strak en stijlvol oogt. Dankzij de ruitvormige holle banen in uw honingraat plissé creëert u als ware een extra isolatielaag en verbeterde akoestiek in huis of kantoor. Aan de boven- en onderzijde van het plisségordijn in frame zijn handgrepen in de treklijst geïntegreerd waardoor u de gordijnen ‘top down, bottom up’ kunt bedienen. Deze is op elke positie te fixeren door het vergrendelsysteem. Hiermee zet u uw honingraat plisségordijn gemakkelijk in iedere gewenste stand vast.

Honingraat plisségordijnen in frame op maat gemaakt

Bij Horrenstunter.nl kunt u de Splendid Pliss plissés geheel naar eigen smaak op maat laten maken. Voer de gemeten afmetingen van het product in, en wij zorgen dat u een naadloos passend honingraat plisségordijn in frame ontvangt. U kunt kiezen uit verschillende fraaie (semi-transparante en verduisterende) stoffen in eigentijdse, stijlvolle en neutrale tinten. De achterzijde van alle stoffen is wit, zodat licht wordt gereflecteerd en warmte langer buiten blijft. Wilt u de stoffen graag in het echt zien en beoordelen? Dat kan! Horrenstunter.nl verstuurd de officiële demobox van Keje zodat u op uw gemak de stalen kunt bekijken.

Splendid Pliss bestellen bij Horrenstunter.nl

Uw Splendid Pliss honingraat plisségordijnen in frame welke u kunt plaatsen zonder boren en schroeven bestelt u eenvoudig, snel en vertrouwd bij Horrenstunter.nl We helpen u graag verder met al uw vragen, van meten tot monteren, met onze ervaren klantenservice. Het inmeten is heel eenvoudig met behulp van onze Splendid Pliss meetinstructies en video’s, maar wilt u liever volledig verzorgd worden maak dan een gratis inmeetafspraak bij Belu Raamdecoratie. Wilt u ook alle voordelen van honingraat plisségordijnen in frame ervaren? Bestel de Splendid Pliss honingraat plissé gordijnen in frame direct online tegen de laagste prijs bij Horrenstunter.nl!

Keje Splendid Pliss ontwikkeld voor kunststof kozijnen

Het Splendid Pliss honingraat plisségordijn in frame kliksysteem is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, zodat u niet meer hoeft te schroeven en boren in uw kostbare kozijn. Door de combinatie van magneet- en staalband blijft het frame zeer goed zitten op uw kozijn. U plaatst de speciale staalband op de glaslatten uw kozijn en vervolgens plaatst u het frame met daarin uw Splendid Pliss honingraat plisségordijn er op. Door het magneet- en staalband zit uw nieuwe raamdecoratie op maat direct stevig vast. Bovendien eenvoudig te verwijderen met schoonmaken! De Splendid Pliss kan uiteraard ook op andere kozijnen geplaatst worden zoals aluminium of houten kozijnen.

De voordelen van plisségordijn zonder boren

Er zijn meerdere voordelen te benoemen voor het Keje Splendid Pliss honingraat plisségordijn in frame. Dit systeem is zeer geschikt als u niet mag of wilt schroeven of boren in uw kunststof kozijnen. Alle profielen worden volledig op maat gefabriceerd, zodat deze volledig naadloos aansluiten op uw kozijnen. Het profiel is voorzien van geïntegreerde trekbalken en een uniek gepatenteerd vergrendelsysteem. En met een maximale afmeting van 2000 mm bij 2400 mm is dit systeem ook voor grote ramen uitermate geschikt. Bij het honingraat plisségordijn in frame kliksysteem wordt het plisségordijn met ‘top down bottom up’ bediening geleverd. U kunt daardoor gemakkelijk het gordijn op elke gewenste hoogte plaatsen.