Originele plisséhordeur

De originele plisséhordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. Gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag is ook mogelijk. Hiervoor heeft u extra hoeklijnen nodig of een op de dag set. Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. Indien u een dubbele deur bestelt, ontvangt u deze met een verlengde bovenbak en een verlengde ondergeleider. De plissédeur werkt zonder veerspanning, waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Dat maakt deze deur zeer gebruiksvriendelijk. De ondergeleider is een kunststof (plak)strip van slechts 3mm hoog. Voor schuine onderdorpels is een schuine ondergeleider leverbaar.

Meetinstructie

Mocht u er niet uitkomen neem dan even contact met ons op via de mail of chat.

Dit wordt ‘in de dag’ genoemd. Meet de strakke dagmaat, zowel in de breedte als in de hoogte, van de deuropening op drie plekken (boven, midden, en onder voor de breedte; links, midden, en rechts voor de hoogte). Noteer de kleinste gemeten maat en trek hier 1 mm vanaf. Dit is uw bestelmaat. Controleer daarnaast het verloop aan de bovenkant van de opening ten opzichte van de onderkant; dit verloop mag maximaal 8 mm zijn.
Let op: bij een schuine ondergeleider: neem de ‘hoogste’ hoogtemaat (laagste punt van de schuine kozijn dorpel) en selecteer bij uw bestelling door dat het een deur met schuine ondergeleider betreft.

Icoon splendid hordeur in het kozijn - in de dag

Plissé hordeur in het kozijn – in de dag

Dit wordt ‘op de dag’ genoemd (in plaats van ‘in de dag’). Meet de strakke dagmaat in de breedte en in de hoogte van de deuropening, op drie plekken (1 en 2), meet dan ook de beschikbare ruimte op het kozijn rond de opening: links (3), rechts (4) en boven (5), evenals van de drempel tot de vloer (6). Let op: per zijde is er minimaal 22 mm aan vrije ruimte nodig. Indien het kozijn niet overal dezelfde beschikbare ruimte heeft, neem dan de kleinste maat. Tel de gemeten maten bij elkaar op, voor de breedte 3+1+4, en voor de hoogte 5+2+6. Horrenstunter.nl zorgt voor de op maat gemaakte op-de-dag-set en berekent automatisch de juiste deurmaat.

Bij een driezijdig op-de-dag-set zal de ondergeleider op de vloer geplakt worden, en ontvang je daarom geen op-de-dag-profiel voor de onderzijde.

icoon splendid hordeur op het kozijn - op de dag

Plissé hordeur op het kozijn – op de dag

Wat is een op de dag set?

De op de dag set voor de Originele Plissé hordeur plaats je op het kozijn. Daardoor creëer je als ware een ‘nis’ waar de hor in komt. Deze word gemonteerd met dubbelzijdig tape welke op de op de dag set is geplakt. Bij de keuze voor deze set kan je kiezen uit een frame rondom, standaard driezijdig frame of een afwijkend driezijdig frame. Bij de laatste optie kan je aangeven aan welke zijdes een op-de-dag-set moet komen.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom