Originele plisséhordeur

De originele plisséhordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. Gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag is ook mogelijk. Hiervoor heeft u extra hoeklijnen nodig of een op de dag set. Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. Indien u een dubbele deur bestelt, ontvangt u deze met een verlengde bovenbak en een verlengde ondergeleider. De plissédeur werkt zonder veerspanning, waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Dat maakt deze deur zeer gebruiksvriendelijk. De ondergeleider is een kunststof (plak)strip van slechts 3mm hoog. Voor schuine onderdorpels is een schuine ondergeleider leverbaar.

Meetinstructie

In-de-dag:
Meet de dag-breedte op meerdere plaatsen, noteer de kleinste maat, dit is de breedte maat.
Meet de dag-hoogte op meerdere plaatsen, noteer de hoogste maat, dit is de hoogte maat.

Heeft een schuine onderdorpel? Bestel dan een schuine onderstrip mee zodat u de plisséhordeur correct kunt monteren.

Op-de-dag:
Meet de breedte op het kozijn op meerdere plaatsen, noteer de breedste maat en tel hier 42 mm. bij op, dit is de breedte maat.

Meet de hoogte op het kozijn meerdere plaatsen, noteer de kleinste maat, dit is de hoogte maat.

Indien de hor op-de-dag wordt monteert, vergeet dan niet bij de bestelling dit te selecteren! Deze set wordt opmaat aan u geleverd. De boven geleider en onderstrip kunnen gratis op maat gemaakt worden.

Wanneer u een op-de-dag set besteld krijgt u twee keuzes. Bij keuze voor driezijdig frame plakt u de strip op de grond, kiest u voor frame rondom dan krijgt u aan de onderzijde ook een profiel, let op dat hier minimaal 20mm montageruimte rondom voor nodig is. Een deel van de bovengeleider kan zichtbaar in de deuropening zijn.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke telefonische uitleg

Goede prijs/kwaliteit verhouding, Pascal Rinket

Ik heb voor mijn woonkamer de plisse vouwgordijnen gekocht, als zonwering. Ik wilde geen draden meer zien. Dit systeem is grandioos op mijn kunststof kozijnen. Het frame met de gordijnen erin verwerkt, wordt op het kunststof gordijn geplakt en de gordijnen kunnen op elke gewenste stand geplaatst worden. Ramen zemen? je trekt de magneten van het kozijn en je kan zemen. Er werd goed ingemeten en alles paste. Ze werden ook netjes geplaatst.

Plisse vouwgordijnen, J. van Tilburg, Boskoop

Perfecte service

Perfecte service, Mark Nooteboom