Isolerende plissé gordijnen kiezen

Met Keje raamdecoratie breng je sfeer in huis. Dat is al langer bekend. De Splendid Pliss van Keje heeft ook de eigenschap isolerend te werken. Deze plissé gordijnen zijn ideaal met de huidige prijzen voor energie. De isolerende werking is afhankelijk van de dikte van de stof. Met de Splendid Pliss blijft jouw huis tijdens de winter lekker warm. De honingraat plissé gordijnen blokkeren de kou vanaf het raam. Waardoor je later de verwarming hoeft aan te zetten.

Optimaal isoleren met de Splendid Pliss

  • De Splendis Pliss sluit rondom aan op het raam. Hierdoor blijft het raam gescheiden van de warme lucht. Het frame sluit namelijk om de stof heen.
  • De verwarming blijft vrij. Daardoor krijg je optimale afgifte van de verwarming.
  • Door de aluminium coating in de verduisterende stoffen krijg je een nog betere isolatie.
  • Sluit de gordijnen ‘s-avonds en ‘s-nachts

Splendid Pliss kopen

Door de isolerende en verduisterende werking is de Splendid Pliss ideaal tijdens de zomer en wintermaanden. In de koude wintermaanden houden deze de warmte binnen maar de kou buiten. In de warme zomer houden deze gordijnen jouw huis aangenaam koel. De ideale oplossing! Wil je de beste isolatie? Kies dan voor een verduisterende stof. De gordijnstof blijft warmer dan het glas en daardoor voelt het binnen aangenamer. Ook is er minder koudeval. Waardoor de verwarming weer wat lager kan. Daarnaast hebben de gordijnen ook een akoestische werking. Bij Horrenstunter.nl vind je de Splendid Pliss voor een scherpe prijs. Met onze laagste prijsgarantie hoef je ook niet verder te zoeken.

Verduisterende isolerende plissé gordijnen

De verduisterende stoffen isoleren het beste. Deze stoffen zijn voorzien van een aluminium tussen laag. Daardoor kunnen ze voor extra isolatie zorgen. Het stof is in een honingraat geplisseerd. Hierdoor heb je een extra isolatiekamer tussen de voor en achterkant van het stof. Daarom kan je voor de isolatie het beste kiezen voor de dikke verduisterende stof. Het huis word extra geïsoleerd en de warmte blijft waar het hoort; binnen in de winter en buiten in de zomer.

Welke gordijnen hebben de beste isolatie?

Het zou fijn zijn om tijdens de koude wintermaanden zoveel mogelijk warmte in huis te hebben. Onze aluminium gecoate dubbele plisségordijnen hebben de beste isolatie waarde. Deze hebben een honingraatstructuur waardoor er een statische luchtlaag ontstaat. Hierdoor blijft de warmte in de kamer als het buiten koud is en vice versa. Dit zorgt voor maximale energiebesparing. Door dikke gordijnen te kiezen. De stof zorgt voor een betere thermische isolatie. De Splendid Pliss wordt ook gebruikt om de akoestiek van een ruimte te verbeteren.