Shutters plaatsen op je kunststof kozijn

Vaak moet er dan geboord en geschroefd worden in het kozijn. Niet bij de Lamella van Keje. De Lamella plaats je, doormiddel van extra sterk staal- en magneetband, gewoon op het kozijn. De Lamella komt deels verdiept tussen de glaslatten. De ramen kunnen gewoon gebruikt worden. De Keje Lamella beweegt gewoon mee met het raam. De perfecte oplossing voor kunststof en aluminium ramen. Plaatsing op hout is uiteraard ook mogelijk.

Unieke uitstraling

De Lamella is mooi en strak om te zien. De Keje Lamella is een combinatie van een shutter en een jaloezie. Zo kunnen de lamellen gekanteld worden in elke gewenste stand. De Lamella bedien je met de handgreep welke op de lamel van de Lamella geplaatst wordt. Je bedient alle lamellen in één keer met één handeling. Zo heb je controle over de lichtval en de gewenste privacy.
De Lamella is leverbaar met twee lamelbreedtes, 30 of 40 mm. Met keuze uit 12 standaard kleuren past deze in elk interieur. Wanneer de Lamella hoger is dan 120cm zal er altijd een tussenstijl geplaatst worden. Uiteraard kan je zelf de hoogte van de tussenstijl bepalen. Zo loopt deze netjes door wanneer je verschillende ramen naast elkaar hebt.

Nadelen van de Lamella

Naast dat er veel voordelen zijn aan de Lamella zijn er ook enkele nadelen te benoemen. Zo is het niet aan te raden de Keje Lamella op deuren te monteren zonder deze extra te fixeren. Wanneer de deur dicht valt is de kans aanwezig de Lamella zonder extra bevestiging van de deur afvalt. De Lamella is volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium en daardoor is het een zwaar systeem.
Wil je volledig verduisteren? Dat gaat helaas niet met dit type raambekleding. De maximale breedte van dit type raamdecoratie is 120 cm.