KeJe Latende: Jaloezieën zonder Boren voor Elk Kozijn

Een Revolutie in Raamdecoratie: KeJe Latende Jaloezieën

Ontdek KeJe Latende, een baanbrekend product in raamdecoratie. Deze jaloezieën in een aluminium frame zijn speciaal ontworpen voor kunststof, houten, en aluminium kozijnen. Perfect voor iedereen die zoekt naar ‘jaloezieën zonder boren’ of ‘luxaflex ophangen zonder boren’, biedt Latende een eenvoudige, boorvrije montage, ideaal voor draai-kiepramen.

Waarom KeJe Latende Kiezen: Voordelen en Kenmerken

KeJe Latende biedt talloze voordelen:

  • Naadloze Integratie in Elk Interieur: Met de KeJe Latende kiest u voor een stijlvolle, moderne uitstraling. De jaloezieën zijn beschikbaar in diverse kleuren en frame-opties, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl.
  • Vochtbestendig en Duurzaam: Ideaal voor gebruik in badkamers of andere vochtige ruimtes, deze jaloezieën zijn bestand tegen vocht en gebouwd om lang mee te gaan.
  • Veiligheid voor Kinderen: Ontworpen met het oog op veiligheid, zijn deze jaloezieën vrij van optrekkoorden, waardoor ze een veilige keuze zijn voor huishoudens met kinderen.
  • Eenvoudige Bediening: Het unieke design maakt het mogelijk de jaloezieën gemakkelijk van boven naar beneden te bedienen, wat bijdraagt aan gebruiksgemak en functionaliteit.
  • Milieuvriendelijk: De duurzame aluminium lamellen zijn niet alleen stijlvol, maar ook volledig recyclebaar, waardoor u een milieubewuste keuze maakt.
  • Eenvoudige Installatie: Dankzij de innovatieve montage met magneet- en staalband, kunt u genieten van prachtige raamdecoratie zonder te hoeven boren of schroeven in uw kozijnen.
Latende jaloezieën in modern/landelijke witte keuken

Gemakkelijke Montage en Flexibele Specificaties

De Latende jaloezieën zijn eenvoudig te monteren met dubbelzijdige magneet- en staalband, zonder de noodzaak om te boren in uw kostbare kozijnen. De maximale breedte onder garantie is 1600 mm en de maximale hoogte is 2000 mm. Ook leverbaar in afwijkende maten en RAL-kleuren tegen meerprijs.

Bij Horrenstunter.nl kunt u uw KeJe Latende jaloezieën volledig op maat laten maken.

Bij Horrenstunter.nl kunt u uw KeJe Latende jaloezieën volledig op maat laten maken. U kiest de afmetingen, kleuren en afwerking die perfect bij uw interieur passen.

De KeJe Latende is een uniek raamdecoratieproduct, namelijk een jaloezie in een frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Dit product wordt door middel van magneet- en staalband bevestigd op het kozijn.

De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, RAL-9016, RAL-9010 of RAL9001. Andere kleuren zijn hierin niet mogelijk.

In de kiepstand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijdert en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

De latende is qua frame leverbaar in vier standaard RAL-kleuren frames en tegen meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Dit product is uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

Latende, unieke jaloezieën voor uw kozijn

Door het ontwerp van een vlak aluminium frame, waar de jaloezie in zit geïntegreerd, is dit product een sfeervolle aanvulling op de woning. Dit product is uitermate geschikt voor een badkamer. Tevens wordt dit product geproduceerd zonder optrekkoord, wat er voor zorgt dat dit product een child safety product is.

De trekbalk kan enkel van boven naar beneden worden bedient, waarbij de lamellen gekanteld kunnen worden. Met een ruime keus aan lamelkleuren en 4 standaard RALkleuren frame (afwijkend ook mogelijk tegen meerprijs), kunt u uw eigen sfeer creëren in huis met deze unieke jaloezieën in frame.

Deze jaloezie in aluminium frame wordt volgens uw specificaties op maat en kant en klaar geleverd. De montage kunt u eenvoudig zelf doen. De Latende wordt bevestigd door dubbelzijdige magneet- en staalband op de glaslatten van uw raam. Hierdoor heeft u wel strakke, moderne raamdecoratie die exact in uw raam past, maar hoeft u niet te boren en te schroeven in uw kostbare kozijnen.

Eenvoudige montage op de glaslatten

De Latende word gemonteerd op de glaslatten van uw kozijn doormiddel van staal- en magneetband. Dit band wordt voor u op maat gemaakt en meegeleverd met het product. Het staalband is leverbaar in twee standaard breedtes: 13 en 8 mm. Ook is er speciaal staalband leverbaar voor kozijnen die voorzien zijn van houtnerf folie. Dit staalband moet op de glaslatten geplakt worden. Horrenstunter.nl adviseert altijd om de ondergrond waar het staalband geplakt moet worden voor te behandelen met onze primer. Voor de montage is naast een stofvrije doek geen verder gereedschap benodigd.

Specificaties Latende

De Latende van Keje is voorzien van een frame rondom waar de raamdecoratie doorheen beweegt. De jaloezie is bedienbaar van boven naar beneden en is aan de bovenzijde altijd gefixeerd. De Latende wordt altijd geplakt op de glaslatten. De onderste trekbalk is in het midden voorzien van een handige handgreep om het eenvoudig te kunnen bedienen.

De maximale breedte dat de Latende jaloezie in frame gemaakt kan worden onder garantie is 1600 mm. en de maximale hoogte is 2000 mm. Natuurlijk is het ook mogelijk hier vanaf te wijken, alleen wel in overleg en de garantie vervalt dan. Doordat de Latende van Keje met magneetband geplaatst wordt is deze gemakkelijk te demonteren wanneer het tijd is om de ramen te zemen. Daarnaast is het frame van deze raamdecoratie leverbaar in vijf standaard RAL-kleuren, maar is uiteraard tegen meerprijs ook leverbaar in een afwijkende RAL-kleur.

De duurzame lamellen van deze jaloezieën in frame zijn gemaakt van aluminium dat volledig recyclebaar is en zijn leverbaar in diverse kleuren. In gesloten toestand is de Latende niet geheel verduisterend.

Welke raamdecoratie kiest u?

Er zijn verschillende type raamdecoraties van Keje en daarnaast ook nog verschillende opties met betrekking tot de montage. Wellicht maakt dit het voor u lastig om te kiezen welk product het beste bij uw wensen past. Wij helpen u natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie, dus neem gerust contact met ons op als u twijfelt!

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie