Originele plissé hordeur

Zoekt u naar een originele plissé hordeur voor uw woning? Zoek niet verder – u bent bij Horrenstunter.nl helemaal aan het juiste adres! Deze traditionele hordeur kent vele voordelen om, in het voorjaar en de warme zomermaanden, vliegen en muggen buiten te houden. Zo kan deze plissé hordeur, afhankelijk van de situatie, zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Niet alleen voor kozijnen van kunststof, maar ook voor een houten of aluminium kozijn.

Benieuwd geworden naar het product en wilt u zelf de hordeur samenstellen? Klik dan hier om de originele plissé hordeur te bekijken.

Hordeuren

Hordeuren van Horrenstunter.nl zijn bijzonder populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Onze horren worden gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.

Snel bezorgd

Laagste prijsgarantie

2 jaar garantie

Plissé hordeur op maat bestellen? Lees meer!

De traditionele plissé hordeur op maat is voorzien van een bovenbak van 6 centimeter groot, waar de deur doorheen kan bewegen. De bovenbak van de hordeur wordt vastgezet door middel van boren of schroeven en is in-de-dag geplaatst. Aan de onderkant beweegt het product zich voort over een ondergeleider, die slechts enkele millimeters hoog is en recht of schuin kan zijn, afhankelijk van de onderkant van het kozijn. De ondergeleider wordt altijd geplakt. Deze hordeur is voorzien van een rupsketting systeem, waarbij de ketting in- en uitgeschoven kan worden.

Specificaties

De standaardbreedtes zijn 960 mm, 1300 mm, 1600 mm en 1900 mm. Afhankelijk van de dagmaatbreedte van het kozijn, zal de deur bestaan uit één van de bovengenoemde breedtes. De hordeuren plissé worden bevestigd met montageclips, waardoor deze gemakkelijk vastklikken op de clips. Hierdoor is de plissédeur in de winter ook makkelijk te verwijderen. De deur is leverbaar in vijf standaard RAL-kleuren en tegen een meerprijs is een afwijkende RAL-kleur mogelijk.

Het duurzame gaas van de hordeuren is geplisseerd en alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. In gesloten toestand is het gaas alleen zichtbaar bij hordeuren van grote afmetingen.

Montage van de originele plissé hordeur

Het is vrij gemakkelijk om deze plissé hordeur op maat te maken voor uw situatie. Op onze website kun je namelijk uw hordeur helemaal zelf samenstellen op basis van uw gewenste afmetingen. Wilt u meer te weten komen over hoe u de juiste afmetingen voor uw hordeur bepaalt? Bekijk dan gerust even onze webpagina met meer informatie over de meetinstructies.

Belangrijk om te onthouden: de montage kan per situatie verschillen. Dit is namelijk afhankelijk van de plaatsing van de hordeur. Wanneer deze in het kozijn worden geplaatst, dan zijn er geen extra’s nodig. Wordt de hordeur op het kozijn geplaatst? Dan bestelt u een ‘op-de-dag-set’ mee. Dit kunt u aangeven tijdens het samenstellen van de originele plissé hordeur. Komt u er niet uit (voor of na bestelling)? Neem dan gerust even onze montagehandleiding door. Hier beschrijven wij zo gedetailleerd mogelijk wat de benodigde stappen voor uw situatie zijn.

De voordelen van Horrenstunter.nl

Maar waarom zou u nu juist voor Horrenstunter.nl moeten kiezen als leverancier van uw originele plissé hordeur? Wij zetten enkele voordelen even op een rijtje voor u:

  • Prijs-kwaliteitsverhouding – Horrenstunter.nl biedt u een ruim aanbod van (maatwerk) horren van hoge kwaliteit tegen de beste tarieven aan.
  • Ruime keuze – Er is een uitgebreid aanbod van diverse soorten horren, waardoor er altijd een product is dat aan uw wensen en eisen voldoet.
  • Deskundig advies – Onze medewerkers zijn specialisten binnen hun vakgebied en staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren.
  • Snelle levering -Wij garanderen een snelle levering van de bestelde producten.
  • Klanttevredenheid – Wij zijn toegewijd aan de tevredenheid van onze klanten en staat altijd klaar om eventuele problemen op te lossen. Niet voor niets scoren wij 4,6 van de 5 sterren o.b.v. 708 reviews op Trustpilot.